Heel goeden afspraken

Victor Van de molengraft

Gevonden via google

Jeroen

Ik was tezamen met mijn vrouw met frisse moed begonnen aan het leeghalen van een tuin. Ongeveer 35 m2 aan stenen wilden wij met een aanhangwagen naar de gemeentestort brengen. De tijd was beperkt,... Ik was tezamen met mijn vrouw met frisse moed begonnen aan het leeghalen van een tuin. Ongeveer 35 m2 aan stenen wilden wij met een aanhangwagen naar de gemeentestort brengen. De tijd was beperkt, want twee dagen later zou het zand al komen.
Na drie kruiwagens stenen werd al achter de oren gekrabt.....dit gaat zo een week duren.
Het tweede telefoontje leverde een container op. Wij waren echt uit de brand geholpen. Drie uur later stond de container er. Oke de spoed kostte 35 euro extra, maar dat mag dan ook.
Telefonisch zijn we perfect geholpen. Zeer netjes en correct.

Marleen

Goede en snelle service.
Overzichtelijke website.

Op zich redelijk. In het verzoek heb ik aangegeven dat de container in de ochtend geplaatst kon worden en kwam pas rond 14:00. Heb dus bijna een halve dag thuis gewacht wat erg zonde is van de tijd.

Prima, houdt zich aan afspraken qua aflevering en ophalen container.

Straight

Netjes op tijd geleverd en weer opgehaald. Prima bedrijf !

h. rikkers

Goed. Men komt de gemaakte afspraken correct na

Diana van Harten

Keurig netjes volgens afspraak de containers geplaatst en gewisseld! Zelfs toen ik belde dat de laatste container vol was en deze pas maandags gehaald zou kunnen worden, is hij door de vervoerder... Keurig netjes volgens afspraak de containers geplaatst en gewisseld! Zelfs toen ik belde dat de laatste container vol was en deze pas maandags gehaald zou kunnen worden, is hij door de vervoerder toch nog dezelfde dag opgehaald omdat daar ruimte voor was! Dikke pluim!