Top en snel geregeld!!

H. Smits

Onze ervaringen met het bedrijf zijn goed. Ze hebben de container keurig op tijd gebracht en ook weer netjes op tijd opgehaald !!

Jurgen Hurk

Chauffeur die onze container kwam.brengen was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Hij verzette onze kar zelfs even on de container goed neer te kunnen zetten.

Tom

Zeer prettig contact, ook telefonisch! Snelle afhandeling en er wordt meegedacht met de klant.

Mario van Wingerde

Een container besteld voor Delft

Telefonisch een puincontainertje besteld en per mail werden we netjes nog eens geïnformeerd incl de factuur.
Nadat we de container niet meer nodig hadden konden we eenvoudig de container via een link in de mail eenvoudig afmelden. Deze werd op de aangegeven dag weer netjes opgehaald.

Petra

Prima! Goed geregeld.

Wij hebben een hele dag moeten wachten op 1 container. eerst zou hij van 8.00-11.00 uur gebracht worden. om 12.00 uur gebeld. chauffeur had pauze en zou tussen 13.00 en 15.00 uur komen. 15.15 uur... Wij hebben een hele dag moeten wachten op 1 container. eerst zou hij van 8.00-11.00 uur gebracht worden. om 12.00 uur gebeld. chauffeur had pauze en zou tussen 13.00 en 15.00 uur komen. 15.15 uur gebeld. chauffeur zou over half uur komen.
Chauffeur vertelde dat zij de opdracht pas om 14.30 hadden binnen gekregen. En dan wordt het raar gevonden als de wij boos worden.

Netjes geholpen, men komt hun afspraken na.