Prima service, Flexibel bij plaatsing en correcte after sails.
Ik heb een 10 FT opslag countainer gehuurd, volgens wat er op de site staat, dus ook opslag voor meubels. Alles verlijp ok, totdat de roestbak werd afgeleverd. Smerig van binnen, countainer...Ik heb een 10 FT opslag countainer gehuurd, volgens wat er op de site staat, dus ook opslag voor meubels. Alles verlijp ok, totdat de roestbak werd afgeleverd. Smerig van binnen, countainer lek waardoor er water naar binnen kan etc. Heb voorgebruik bodem moeten afplakken met stucloper en schoon moeten vegen. Vervolgens sloten moeten kopen om de boel af te sluiten. Normaal zit er 1 deur in, echter deze had 2 raam openeningen en deur gesloten. Verlogens container met dekzeil moet afdekken om te voorkomen dat meubels nat werden. Dit heb ik direct gemeld, dus vroeg of ze een container konden afleveren die wel conform afspraak is. Antwoord: nee dat kost te veel, zij mederwerker Manuel. Koop maar sloten, daar komen wij wel uit. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik best goed sloten wil kopen maar de kosten voor rekening van Regiocontainer komen. Na het weekend contact gehad met Manuel. Die begon draaierig te worden. Opeens wilde hij maar een gedeelte van de sloten vergoeden. Daar ben ik niet mee akkoord gegaan. Tevens vermeld en foto's gestuurd van hoe de container eruit zag etc. Dit vind Mannuel blijkbaar niet echt een punt wat hij doet helemaal niets met de klacht. Hij heeft veel praatjes, weinig actie. Tevens komts hij ook nog met allerlei statements die niet kloppen. Het vergoeden van de sloten noemt hij een korting. Echt lachwekkend. Blijkbaar moest hij nog een bonus binnen halen met deze verhuur, want klantvriendelijk is hij zeker niet.
Conclusie, niet met deze club in zee gaan. Mocht je het wel van plan zijn, dek je goed in en doe geen zaken met Manuel!
A Bijker
Ik ben zeer tevreden. Vriendelijk en precies volgens afspraak
Miguel angel
Genial. Muy amables y puntuales
Junte
Gewoon goed!
Voor een eerste ervaring was het uitstekend.
Goed geregeld,
Vriendelijk en efficiënt
de Groot
Nette vlotte afhandeling van bestellen, plaatsen, en ophalen.