Heel vriendelijk personeel maar de levering was niet supersnel wat wel op de site beloofd wordt!

Dirk Hoogenboom

Goede service, afspraken worden nagekomen en op tijd geleverd en weer opgehaald.

Oleg Klust

Ik kan eigenlijk mar een woord gebruiken;" SUPER"
Ik kan eigenlijk mar een woord gebruiken;" SUPER"
Zowel de telefonische afhandeling als het plaatsen en weghalen van een container gaat zonder problemen en wil je om wat voor rede een andere tijd, doet men alle mogelijke moeite om je ter willen te zijn.

Bjorn Weiss Klusservice STB

Wij huren regelmatig containers bij dit bedrijf, een groot pluspunt is het snelle reageren

Jos

Zeer goede ervaring. Voor de online bestelling telefonisch contact en uitermate goed te woord gestaan. Geplaatst op de plaats waar ik hem wilde hebben. Tijdens de bezorging contact met de chauffeur... Zeer goede ervaring. Voor de online bestelling telefonisch contact en uitermate goed te woord gestaan. Geplaatst op de plaats waar ik hem wilde hebben. Tijdens de bezorging contact met de chauffeur gehad over de plaatsing. Bij de tweede bestelling van een 4 m3 container ging ook alles goed maar ik wilde hem omzetten naar een 6m3 geen probleem netjes een mail daarover om te mij te laten weten dat het waarschijnlijk een dag later zou worden ivm de planning die al gemaakt was in het weekend. Dus samengevat prima en adequaat geholpen ?

Leo Beijersbergen van Henegouwen

Zeer goed, een telefoontje en alles wat geregeld. Het brengen en ophalen.

Mark Waltmans

Top. Geleverd en opgehaald op afgesproken plekken

staal

Top alles gegaan volgens afspraak