Duidelijke, snelle levering. Goede prijs.

Tops

Snel, duidelijk, goede prijs.

Tips

Op de site staat dat je kunt bellen over vragen wat betreft wel of geen vergunning nodig is. Toen ik belde kon er geen antwoord op gegeven worden. Prima maar zet het dan niet op de site…

Zeer slechte ervaring! Op de website tonen ze gloednieuwe containers. In de praktijk krijg een volledig verroeste container met gaten in de bodem, zijkant en dak. Totaal ongeschikt om meubels in op... Zeer slechte ervaring! Op de website tonen ze gloednieuwe containers. In de praktijk krijg een volledig verroeste container met gaten in de bodem, zijkant en dak. Totaal ongeschikt om meubels in op te slaan.
Bij telefonisch contact werd ik onvriendelijk te woord gestaan. En na formeel indienen van een klacht wordt er geen passende oplossing geboden. Nu via juridische route een oplossing zoeken.

Het ophalen van de container ia heel moeizaam gegaan, ondanks herhaalde verzoeken.

Ted van van Dorssen

Goed geregeld

Veselin Petrov

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar!

Jannie De De Gelder

Dik tevreden. Snel geleverd .

Snel geleverd top.

Geen tips nodig.

B vd vd Velde

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald, zonder een spoor van rommel achter te laten.

H.J Hut

Moeilijk te vinden op internet via opslagcontainer huren. concurrentie komt eerder 8n beeld

Tips

betere mogelijkheden om ophaaldatum via internet te regelen en hierop reageren. Moest uiteindelijk maar bellen om hierover zekerheid te krijgen

Bas de Kort

Het selecteren en betsellen van de juiste container is vrij eenvoudig. Ik had wel aangegeven dat ik de container in de ochtend wilde ontvangen. Dat is uiteindelijke de middag geworden. En bij het... Het selecteren en betsellen van de juiste container is vrij eenvoudig. Ik had wel aangegeven dat ik de container in de ochtend wilde ontvangen. Dat is uiteindelijke de middag geworden. En bij het ophalen was het een dag later als initieel gepland. Er staat ook aangegeven dat dat kan, maar als er een mogelijkheid is om dit specifieker te kunnen plannen en communiceren zou dat zeker een verbetering zijn in de klantervaring. Verder prima!

Tops

Klantbenadering en algemene communicatie.

Tips

Zoals vermeld: kijken of de aangegeven tijdslotten (dag+ dagdeel) beter nageleefd kunnen worden bij brengen en ophalen. Ook al hoef je dat niet, mensen blijven er toch vaak voor thuis (ik wel :-)).