Sonja

De chauffeur die de container kwam plaatsen was erg vriendelijk. De container werd op een juiste plek voor mij neer gezet. De chauffeur die de container 2 dgn later op kwam halen was ontzettend... De chauffeur die de container kwam plaatsen was erg vriendelijk. De container werd op een juiste plek voor mij neer gezet. De chauffeur die de container 2 dgn later op kwam halen was ontzettend behulpzaam en vriendelijk.

Tips

Ik kon alleen via de site de foto van de volle container op de een of andere manier niet uploaden, maar dit werd verholpen doordat ik het via de mail kon doen.

Patricia Dijkstra

Altijd een correcte afhandeling, makkelijk mee te communiceren

Altijd vriendelijk aan de lijn en altijd op tijd ( top service)

De container is een dag eerder afgeleverd dan gepland. Wellicht is er iets misgegaan in de communicatie met de afdeling planning van betreffend transportbedrijf?

Prijskwaliteitverhouding

Tips

Communicatie met klant via internetformulier is matig. Er wordt inhoudelijk niet gereageerd op vragen. Wel wanneer er een e-mail wordt verzonden vanaf de klant. Lees de vragen/opmerkingen op de... Communicatie met klant via internetformulier is matig. Er wordt inhoudelijk niet gereageerd op vragen. Wel wanneer er een e-mail wordt verzonden vanaf de klant. Lees de vragen/opmerkingen op de website van de klanten goed door.

Snel doeltreffend en volgens afspraak 👍🏻

Fijn!

Vooral doorgaan!

Super aardig geholpen, zowel telefonisch als dat de chauffeur zeer netjes te werk ging.

Jullie 088 nummer vind ik wat minder

Jan van van Driel

Bij een opslagcontainer heb je geen afvalstroom. Bij het ophalen heeft de chauffeur zich niet gemeld.

Jochem ter Keurs

Twee keer container gehuurd, altijd snel en volgens afspraak.

Container werd telaat geleverd, zonder belletje vooraf

Tops

Communiceren als een container later wordt geleverd .

Bereikbaar zijn op zaterdag.