Container is 2 weken later opgehaald dan aanvraag. Heel veel moeten bellen en maar opnieuw vragen of ze het komen ophalen.

Reactie RegioContainer.nl:

Goedemiddag,
Vervelend dat u het zo ervaren heeft.
Goedemiddag,
Vervelend dat u het zo ervaren heeft.
We denken dat er een verwarring is ontstaan tussen het daadwerkelijk afmelden van de container, en een aanvraag hiervan doe via de telefoon centrale (IVR). We zouden het graag aan u uitleggen om alles helder te krijgen. Mocht u hier behoefte aan hebben kunt u ons bellen.
mvg,
Team Regiocontainer

Marcel van Middelkoop

Super goed, snelle levering en op laten halen op afgesproken dag

Jaap van Losenoord

Heel goede ervaring, continu op de hoogte gehouden van de status. Afspraken worden nagekomen.

Alles verliep soepel

PLaatsing van de container kwam 1 dag later. 1 week later wilden ze de container alweer meenemen, terwijl 2 weken was afgesproken.
Verder heb ik gevraagd om het ophalen 1 dag te verschuiven,...
Verder heb ik gevraagd om het ophalen 1 dag te verschuiven, dit was telefonisch akkoord, maar in de email stond nog wel de oude datum. Hier heb ik weer over gebeld.

Reactie RegioContainer.nl:

Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback. We gaan dit direct oppakken.
mvg,
Team Regiocontainer

S janssen

Prima snelle service en ophalen idem.

Mimi Jobse-Wissink

Prima.

Zeer goed, behalve dat het niet op de afgesproken dag kwam brengen en ook halen

Container besteld , en bezorgd en weer opgehaald zonder enkel probleem.