Wij doen al jaren onze zakelijke reparatie's met Repair n Go en altijd netjes volgens afspraak en kwaliteit
Nancy
Wij sturen al onze reparatie's vanuit belgie naar repair n go en zijn blij met de samenwerking
Rene Loock
Afspraak gemaakt en kon direct terecht. Top bedankt!
Matthieu Hattab
Great service! (ipad pro 2019 new USB-C port and new battery)
Rick
Afspraak gemaakt in het filiaal Deventer en hier een afspraakbevestiging van gekregen. Vervolgens naar Deventer gereden en daar was geen repair n go te bekennen.. Waardeloos bedrijf.
Hans van der Linden
Online afspraak gemaakt voor “filiaal” Deventer. Niemand thuis. Zowel het mobiele nummer van de reparateur als het telefoonnummer van het “hoofdkantoor” 020-nummer” proberen te bellen. Geen...Online afspraak gemaakt voor “filiaal” Deventer. Niemand thuis. Zowel het mobiele nummer van de reparateur als het telefoonnummer van het “hoofdkantoor” 020-nummer” proberen te bellen. Geen verbinding mogelijk. De website werkt goed. Het vervolg is er niet. Uitermate slecht.
remco
Belachelijk slecht bedrijf. zou er zeker geen zaken mee doen. belachelijk gewoon. komen afspraken niet na en reageren niet eens. zeer slecht bedrijf
Stanley / Movement Club 033
Top service. Voor al mijn vragen en defecten contact ik hun al jaren. Al mijn kennissen en vrienden stuur ik ook naar hun toe. Eerlijke prijzen en goed advies met snelle hulp!
Marike
Een afspraak maak je super snel en makkelijk, je krijgt zelf nog een reminder (en dat heb ik wel nodig ook ;)) Ik ben geweldig geholpen, snel en professioneel. Echt een aanrader, ik ga nergens...Een afspraak maak je super snel en makkelijk, je krijgt zelf nog een reminder (en dat heb ik wel nodig ook ;)) Ik ben geweldig geholpen, snel en professioneel. Echt een aanrader, ik ga nergens anders meer heen! Echt top!