Echt een top bedrijf ! Mijn telefoon was heel erg stuk, toch wou ik het scherm vervangen. Na 1 dag werd de telefoon toch te heet en ben ik terug gegaan. Ze hebben netjes het stukke scherm er weer in...Echt een top bedrijf ! Mijn telefoon was heel erg stuk, toch wou ik het scherm vervangen. Na 1 dag werd de telefoon toch te heet en ben ik terug gegaan. Ze hebben netjes het stukke scherm er weer in gezet.
Floris Birsen
Geweldige behulpzame jongens! Ben goed geholpen. Ben op leeftijd, maar ze hadden geduld! Aanrader!
Frits Rensen
Zeer prettige ervaring bij Repair n Go
Vakkundig gemaakt voor een prima prijs
Fien Veugel
We zijn vriendelijk te woord gestaan, en efficient en snel geholpen door een geduldige vakkundige medewerker.
Rick Gerards
Uitstekend geholpen en kundig personeel. en vriendelijk!
Kim Daars
Erg goed en zeer snel. Duidelijke uitleg.
Nina Verkerk
Zeer postief!!!!!!
Sarah Fliesers
De jongens hadden super klantvriendelijke opties geboden. Als het niet zou werken, ze konden niet meer testen omdat telefoon voor uur op slot zat, kon ik terugkomen en zouden ze het oude kapotte...De jongens hadden super klantvriendelijke opties geboden. Als het niet zou werken, ze konden niet meer testen omdat telefoon voor uur op slot zat, kon ik terugkomen en zouden ze het oude kapotte scherm erop zetten zodat ik geen hoge kosten voor niks had. Top !
Andries Buitink
Snelle reparatie, netjes gedaan, vriendelijk personeel. Wel erg duur.