Batterij van mijn iPhone 7 binnen 30 minuten vervangen. Super.
Anoek Witsche
Snelle service, helder over de tijd, kosten en tarieven.
Danny Van Dijk
Prima service! iPhone Xr scherm was binnen een half uur vervangen.
Jaïro Van derWerff
Verrassend positief ! 3 uur voordat ik het filiaal in Amersfoort binnenstapte haf ik nog nooit van de onderneming gehoord!
Merel Wuytens
Super goed! Heel aardig, super snel, professioneel en betaalbaar.
Sari Verhoeven
Ik kon dezelfde dag nog terecht met mijn kapotte scherm van mijn Huawei. Heb nog geen halfuur in de zaak gewacht en kon toen mijn gerepareerde smartphone direct mee nemen. Netjes gewerkt, lijmresten...Ik kon dezelfde dag nog terecht met mijn kapotte scherm van mijn Huawei. Heb nog geen halfuur in de zaak gewacht en kon toen mijn gerepareerde smartphone direct mee nemen. Netjes gewerkt, lijmresten weggehaald, schoongeblazen enz.
Amely Stokman
Zeer vriendelijk, zeer behulpzaam en zeer vakbekwaam.
Willem Vincents
Ik heb overal voor een iPhone 11 reparatie. ik snap dat dat natuurlijk nog niet overal mogelijk is , maar grote klasse voor Repair n Go dat ze nu al gespecialiseerd zijn in het repararen van iPhone...Ik heb overal voor een iPhone 11 reparatie. ik snap dat dat natuurlijk nog niet overal mogelijk is , maar grote klasse voor Repair n Go dat ze nu al gespecialiseerd zijn in het repararen van iPhone 11
Thomas Rutgers
Super goed!
Jannes Geesser
Goed en snel geholpen, in korte tijd had ik een nieuwe batterij in mijn IPhone. Vriendelijke mensen.