Stijn Bergen

Super snelle en goede service, aardig personeel. Geen gedoe. Resultaat is ook prima, telefoon is weer zo goed als nieuw!

Hannah Ruyter

Prettig, sympathiek, netjes.

Simon Wijndal

Top service, alles perfect voor elkaar!

Daan De Zeeuw

Erg blij met de nette ontvangst en snelle service. Ook nog de goedkoopste voor mijn iPad. Top

Chris Zwinkels

Wat een fantastische service en fijn personeel! Voor mijn zoontje hebben ze in Baarn van 2 iPhones 1 gemaakt en hij noemde het een gevalletje service! Super thx!

Cornelis Niemeijer

Heel blij met de snelle reparatie van mijn Xiaomi. Het personeel was zeer vriendelijk, ze deden het heel leuk met goede uitleg en een glimlach.

Yacin Mazroui

Mijn Samsung ging heel snel leeg. Ik besloot naar Repair n Go te gaan. Binnen een half uur had mijn mobiel weer een nieuwe batterij. Top!

Niels Maarsen

Mijn ervaring met Repair n Go zijn zeer positief. Je word als klant zeer professioneel ontvangen en behandeld. Reparatie van mn iPhone is zeer snel en vakkundig gerealiseerd. Super!

Joost Hoogma

Super vriendelijk en snel klaar, stond met 5 minuten al weer buiten en kan gewoon mee kijken met de reparatie van mijn iPhone 6S

Samantha Gouwen

Ik heb het scherm van mijn iPhone 7 laten vallen. Ik ben naar Repair n Go gegaan en werd meteen geholpen. Het zijn daar zeer aardige medewerkers, die ook meteen het probleem vonden en oplosten.... Ik heb het scherm van mijn iPhone 7 laten vallen. Ik ben naar Repair n Go gegaan en werd meteen geholpen. Het zijn daar zeer aardige medewerkers, die ook meteen het probleem vonden en oplosten. Repair n go is echt een top zaak