Sam Jacobs

Heel tevreden met de reparatie. alleen koste het 5 minuten meer dan dat ze beloofde. Ik heb hierdoor mijn bus gemist.

Duncan kampers

Heb mijn iPhone 7 laten maken. Heel blij ermee alleen duurde het naar mijn mening veel te lang. Ze zeiden dat de telefoon om 12.00 gemaakt zou zijn. Toen ik

Camilla brons

Goede service ben heel blij met Repair n go.

Wilfred bousma

Goede service alleen ben ik niet tevreden over de tijd. Na mijn mening duurde het veel te lang. Ze beloofde dat het twintig minuten werk zou zijn. Toen ik aankwam bleek dat het totaal 30 minuten zou... Goede service alleen ben ik niet tevreden over de tijd. Na mijn mening duurde het veel te lang. Ze beloofde dat het twintig minuten werk zou zijn. Toen ik aankwam bleek dat het totaal 30 minuten zou duren. Ze zeiden ook dat de reparatie 30 minuten zou duren

Wendy Barendse

Goede service en vriendelijk personeel. Alleen koste de reparatie zoveel tijd (half uur) dat mijn hele dag in de knoop raakte. Ik wist van te vore wel dat ik een drukke dag had en dacht dat een... Goede service en vriendelijk personeel. Alleen koste de reparatie zoveel tijd (half uur) dat mijn hele dag in de knoop raakte. Ik wist van te vore wel dat ik een drukke dag had en dacht dat een telefoonreparatie wel kon. Maar niet dus

Viviane bos

Goede service, alleen 2 dagen later liet hem vallen en brak het scherm. Ik ben ook niet de handigste thuis maar vind het geen goede zaak dat de telefoon het al na 2 dagen niet meer doet

Mats de Jager

Goede service. alleen duurde de reparatie naar mijn mening veel te lang. Ze beloofden dat het binnen een half uur zou zijn gefikst maar het bleek uiteindelijk 10 minuten langer te duren

Jetro denielsen

Goede service, erg blij

Bertus klaasen

Goed bezoek aan repair n go. alleen ben ik niet tevreden aan de tijd die er in zat. Ze beloofden mij binnen half uur klaar te zijn. alleen duurde het bij elkaar 40 minuten. Hierdoor kwam ik in de... Goed bezoek aan repair n go. alleen ben ik niet tevreden aan de tijd die er in zat. Ze beloofden mij binnen half uur klaar te zijn. alleen duurde het bij elkaar 40 minuten. Hierdoor kwam ik in de knoop met mijn dag. Ik moest nog mijn kinderen ophalen van school en boodschappen doen.

Brenda vieren

Helemaal top, geweldig resultaat na bezoekje bij Repair n go