Marjan Dremen

Ik heb om 12.00 een afspraak gemaakt met Repair n Go. Toen ik aankwam beloofde ze dat het binnen een half uur geklaard zou zijn. Kon mijn telefoon pas om half 3 ophalen. Ben wel tevreden had alleen... Ik heb om 12.00 een afspraak gemaakt met Repair n Go. Toen ik aankwam beloofde ze dat het binnen een half uur geklaard zou zijn. Kon mijn telefoon pas om half 3 ophalen. Ben wel tevreden had alleen wel wat snellergekund

Frans Evers

Vriendelijk en vakkundig geholpen. Aanrader!

Bella De Fries

Meteen deskundig geholpen (terwijl er verbouwd werd), klantvriendelijk. Op service gericht en niet zo zeer op geld. Gevolg: hier ga je weer terugkomen.

Jessica Van dijk

Snelle en goede service

Suzanne Verhaag

Goede en supersnelle service! Fijne ontvangst en klaar terwijl je even boodschappen doet bij het winkelcentrum om de hoek. Heel handig.

Sarah Vermeer

Goede snelle service, professioneel, aanrader.

Jasper Veenstra

Goede snelle service voor een schappelijke prijs. Klaar terwijl u wacht is hier echt aan de orde. Daarbij vriendelijke hulp.

ammelie Zondags

Hele goede, snelle en vriendelijke hulp van Iphone 7. zeer aan te raden voor al je problemen!

Nora Melssen

Samsung Tab A laten repareren en werkt nu weer als een trein ;)

Eduard Klaiber

Goed georganiseerde zaak waar je vooraf een tijdslot kunt reserveren, snelle tijdige service, bellen je wanneer ze klaar zijn. Ook een redelijk assortiment van accessoires die van goede kwaliteit... Goed georganiseerde zaak waar je vooraf een tijdslot kunt reserveren, snelle tijdige service, bellen je wanneer ze klaar zijn. Ook een redelijk assortiment van accessoires die van goede kwaliteit zijn.