Nico Hummels

Helder, eerlijk, klantgericht, meedenkend. Meerdere reparaties hier gedaan. Een aanrader!

Rens De Zeeuw

Gisteren telefoonscherm beschadigd door vallen. Om 12:50u binnen gelopen en ik werd direct geholpen. Ze kenden me nog van een maand geleden. Origineel iPhone-scherm is wel duur, maar aanwezig. Ze... Gisteren telefoonscherm beschadigd door vallen. Om 12:50u binnen gelopen en ik werd direct geholpen. Ze kenden me nog van een maand geleden. Origineel iPhone-scherm is wel duur, maar aanwezig. Ze werkten over om mij te kunnen helpen, met succes. Heel veel dank!

Louis Van Leer

Na aantal winkels gebeld te hebben voor een offerte ben ik uiteindelijk bij jullie terecht gekomen. Het ging om het repareren van een iPhone X display en achterkant. Na een goed gesprek met de... Na aantal winkels gebeld te hebben voor een offerte ben ik uiteindelijk bij jullie terecht gekomen. Het ging om het repareren van een iPhone X display en achterkant. Na een goed gesprek met de eigenaar wat goed en vertrouwd aanvoelde heb ik besloten om de reparatie hier uit te laten voeren. Vandaag gebracht en vandaag klaar. Top service, vriendelijk en voor een goede prijs. Mocht er wat zijn met mijn telefoon, kom ik graag weer bij jullie terug.

Tom Verhoek

Zeer goede service, geduld en begeleiding is uitstekend.

Alex Bergen

Mooie ruim opgezette zaak met fantastische service.
Sympathieke hulp en eerlijke antwoorden voor als je zelf wat minder wegwijs bent in mobiele telefoons.
Zeker een aanrader.

Ivo Palvic

Mijn schermpje was gebroken, heb het bij Repair n GO gebracht, zone 45 minuten later kon ik mijn iphone 7 ophalen.
Deze was weer als nieuw werk perfect, toppers bedankt 👍🏼

Klaas Scheppen

Ik ben zeer goed geholpen met mijn samsung

Adriaan lens

Goed geholpen bij een probleem met mijn telefoon. Verschillende opties doorgenomen mbt reparatie en aanschaf nieuwe telefoon. Kortom een goede winkel met een goede service

Karlijn hoedt

Wat een fijne service en prettige mensen.

Mario Lijnders

Samsung J5 2017 laten maken, ze zijn zeer snel en vakkundig met alles over te zetten. Vakkundig geholpen!