Snelle service (in 20 minuten stond ik weer buiten) voor een goede prijs.
Caner
Deskundig, vriendelijk en betaalbaar. Aanrader!
Rens
Heel goede winkel , netjes en snel gerepareerd.
Michiel
Zeer aardig en vriendelijk personeel! Om 11u sochtends gebracht terwijl we eigenlijk on 13u een afspraak hadden. Was helemaal geen probleem. Om 11:45u was de telefoon gereed. Top!
Sabrina
Heb het scherm van mijn huawei laten maken. Binnen 30 min was die weer zo goed als nieuw. Voor een eerlijke en goede prijs. Vriendelijke medewerkers en duidelijke uitleg waarom het goedkoper is als...Heb het scherm van mijn huawei laten maken. Binnen 30 min was die weer zo goed als nieuw. Voor een eerlijke en goede prijs. Vriendelijke medewerkers en duidelijke uitleg waarom het goedkoper is als bij de mediamarkt. Simpelweg top
Isa
'S avonds crashte mijn telefoon. 's Ochtends meteen langs geweest en binnen een half uur hadden ze mijn scherm, achterkant, oplaadpunt én batterij vervangen!
Evi
Als 5 sterren berekend dat het een GEWELDIGE telefoon winkel plus en vriendelijk personeel
Kees
Beste winkel ooit. Je word snel geholpen!!!!!!!!!!
David
Top!!!
Matieu
Leuke winkel, aardig personeel met kennis van wat ze verkopen, snelle service, ze hebben ook best veel accessoires voor de telefoons .