Super fijne snelle service! Erg tevreden mijn tabletscherm lag in duizend stukjes en voor een goede prijs heb ik hem weer zo goed als nieuw!
Esmee
Top service en heel vriendelijk geholpen
Niek
Had problemen met opladen. Werd direct gerepareerd! Super service!
Otman
Geen gezeur. Afspaak gemaakt via site, pullen zijn er binnen half uur weer buiten nieuw scherm op me motorola moto G6 plus .klasse gedaan...uitstekende service,
Esra
Ik super goed telefoon gekocht en ook veel dingen geleerd
Sophie
Fijne service, medewerkers gingen heel prettig te werk
Lindsey
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Eerlijk en meedenkend. Vriendelijk personeel. Zeker een aanrader voor reparatie of accessoires!
Lennie
Werkelijk een top zaak met super service, na waterschade is werkelijk alles uit de kast gehaald om er weer een perfect werkend toestel van te maken
Janine
Hele goede service, probleem snel verholpen (binnen half uur) voor een meer dan schappelijke prijs. Professionele service met een glimlach! Échte aanrader als u iets (zoals scherm of...Hele goede service, probleem snel verholpen (binnen half uur) voor een meer dan schappelijke prijs. Professionele service met een glimlach! Échte aanrader als u iets (zoals scherm of batterij) aan uw iPhone moet laten repareren.
Myrthe
Top service en vriendelijkheid, tevens zeer nette prijs bij reparatie mobiel.