Kevin

Nieuwe batterij laten plaatsen in mijn telefoon. Netjes van tevoren een afspraak kunnen maken.

Nicole

Mijn telefoon had een probleem met de oplader en oortelefoon-port, is gelukkig heel netjes opgelost! Ik ging de winkel naar binnen en ze deden meteen wat ik vroeg. Erg goede service! Nu is me... Mijn telefoon had een probleem met de oplader en oortelefoon-port, is gelukkig heel netjes opgelost! Ik ging de winkel naar binnen en ze deden meteen wat ik vroeg. Erg goede service! Nu is me telefoon weer als nieuw, hartstikke bedankt optie1!

Siem

Ik ben al verschillende keren bij Repair n go in Baarn geweest. Ook deze keer, net als alle vorige keren, vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Ze nemen de tijd voor je en leggen zaken uit in... Ik ben al verschillende keren bij Repair n go in Baarn geweest. Ook deze keer, net als alle vorige keren, vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Ze nemen de tijd voor je en leggen zaken uit in duidelijke taal. En als je een beroep moet doen op hun service, wordt bij twijfel altijd in het voordeel van de klant gekozen. Grote klasse!

Lex

Goede zaak behulpzaam geholpen met instellen telefoon, vriendelijk personeel, goedkoop abonnement gekocht goedkoper dan elders, ga zeker nog eens terug.

Pien

Wij komen hier al jaren en worden altijd snel en goed geholpen. Topzaak!

ChloƩ

Helemaal geweldig! Kwam binnen voor een schermreparatie en ging weg met een nieuwe iPhone! De medewerkers zijn super vriendelijk, de service is top en de kwaliteit is ook nog eens tip top!

Alexander

Top service en snelle reparatie! Na een eerdere slechte ervaring bij een andere reparateur via de goede recensies hier terecht gekomen. Absoluut waar voor je geld! Hier kom ik zeker terug.

Lars

Goede en snelle service, werd ook duidelijk aan de telefoon te woord gestaan en geadviseerd.

Eloy

Prima service en ze doen wat ze beloven.!! Waren er maar meer van deze bedrijven!!

Giovanni

Ben hier zeer tevreden over. Nu voor de tweede keer voor een (verschillende) reparatie langs geweest. Telkens exact volgens afspraak; goed gerepareerd en vaste prijs. Zeer betrouwbaar!