Glenn

Gedegen advies en vakkundige reparaties in top tempo voor een eerlijke prijs. Hier blijf ik al jaren terug komen!

Ron

Zeer aardig en vriendelijk personeel! Om 11u sochtends gebracht en om 11:45u was de telefoon gereed. Top!

Lesley

Heb het scherm van mijn huawei laten maken. Binnen 30 min was die weer zo goed als nieuw. Voor een eerlijke en goede prijs. Vriendelijke medewerkers . Simpelweg top!!

Robert

'S avonds crashte mijn telefoon. 's Ochtends meteen langs geweest en binnen een half uur hadden ze mijn scherm, achterkant, oplaadpunt én batterij vervangen!!!

Nikolas

Bovendien gratis en mèt een kopje cappuccino! Zojuist oplaadpunt Samsung A3 laten checken. Toestel had problemen met laden. Vlot, vriendelijk geholpen. Probleem snel en deskundig opgelost.
Bovendien gratis en mèt een kopje cappuccino!
Repair n go van harte aanbevolen!

joël

Als je een telefoon of tablet te repareren hebt, zeker hier langsgaan!

Patricia

Zeer goede service! Medewerkers zijn vriendelijk en deskundig, adviseren je goed en weten ook uit te leggen waarom ze je een bepaalde optie adviseren. Ze denken verder erg goed met je mee, om ervoor... Zeer goede service! Medewerkers zijn vriendelijk en deskundig, adviseren je goed en weten ook uit te leggen waarom ze je een bepaalde optie adviseren. Ze denken verder erg goed met je mee, om ervoor te zorgen dat je met een goed gevoel de winkel weer verlaat!

Hassan

Wow! Wat een service!:) de eigenaar heeft mij fantastisch geholpen! Waterschade aan de iPhone voor een zeer schappelijke prijs weer aan de praat gekregen. Super professioneel! Ik hoef nergens anders... Wow! Wat een service!:) de eigenaar heeft mij fantastisch geholpen! Waterschade aan de iPhone voor een zeer schappelijke prijs weer aan de praat gekregen. Super professioneel! Ik hoef nergens anders meer heen en raad Repair n go aan voor iedereen!

Monica

Luidspreker gemaakt onder garantie top service aardige jongens die snel en klant gericht handelen echt een aanrader.