Ik heb leuke en leerzame rijlessen gekregen voor een mooie prijs. Super instructeur, duidelijk en flexibel!
Sohrab
Beste rijschool van Nederland. Hele aardige rij instructeur, hele duidelijke instructies. Ik raad iedereen deze rijschool aan.
Sohrab
Dit is tot zover de beste rijschool die ik heb gezien. Ik vond het allemaal heel duidelijk en de rij instructeur is heel vriendelijk. ik kan nu met trots zeggen dat ik in het bezit ben van mijn...Dit is tot zover de beste rijschool die ik heb gezien. Ik vond het allemaal heel duidelijk en de rij instructeur is heel vriendelijk. ik kan nu met trots zeggen dat ik in het bezit ben van mijn rijbewijs en nu veilig en vlot aan het verkeer kan meedoen.
Goede ervaring, ging met een goed gevoel me examen in en Rajo kan duidelijk uitleggen en lesgeven.
Yannick
In 1 keer geslaagd! Een echte aanrader! En met veel plezier kijk ik terug hoe ik les gekregen heb.
Jarno
Het was super. Je krijgt goede lessen en goede uitleg waardoor je goed weet wat er verbetert kan worden. Ook voor het examen krijg je genoeg rust waardoor je er fijn ingaat. Ik vind het een...Het was super. Je krijgt goede lessen en goede uitleg waardoor je goed weet wat er verbetert kan worden. Ook voor het examen krijg je genoeg rust waardoor je er fijn ingaat. Ik vind het een geweldige rijschool.
Jitze schaaphok
Mijn ervaring is eerlijkheid,duidelijk,overzichlijk en ontspannen. Als ik een cijfer mocht geven geef ik rijschool Nederland een 9
Talitha Holtrop
Het was een ontzettend fijne ervaring. De lessen werden gegeven met veel gezelligheid, maar ze waren ook heel leerzaam. Het was altijd een productieve les en Rajo liet je elke les...Het was een ontzettend fijne ervaring. De lessen werden gegeven met veel gezelligheid, maar ze waren ook heel leerzaam. Het was altijd een productieve les en Rajo liet je elke les ergens op focussen. Aan het einde van de les besprak je waar je nog aan moest werken en zo werkte je naar het examen toe. Wat ook nog heel fijn was, is dat Rajo heel sociaal is en echt contact met de leerling wil hebben. Hierdoor rijdt je ook verzekerd en relaxt in de auto. Ik zou iedereen aanraden om bij Rijschool Nederland te komen lessen!
Jacob Siemaszko
Absoluut de beste instructeur die te vinden is in de omgeving. Altijd super scherp en heb mijn examen vrijwel zonder spanning en foutloos kunnen rijden. Ik heb nu ook vertrouwen in mijn rijkunst...Absoluut de beste instructeur die te vinden is in de omgeving. Altijd super scherp en heb mijn examen vrijwel zonder spanning en foutloos kunnen rijden. Ik heb nu ook vertrouwen in mijn rijkunst wanneer er niemand naast me zit, wat niet onbelangrijk is. Zeer aanbevolen!