Les opbouw
Lesauto
9.8/10
Communicatie

Corwin

Super toffe rijlessen gehad met deze instructeur. Alles rustig en geduldig uitgelegd!

Ik kreeg de rijschool aangeraden door een collega, beste keus ooit om naar hem over te stappen

HT

Top ervaring! Lessen zijn van hoog niveau en heel duidelijk. Je rijdt ook nog eens in een super fijne (en mooie) auto:)

Lilit

Super top geweldige rijschool! Wauw. Nooit verwacht dat ik een rijinstructeur zou hebben die zo geduldig, begripvol en aardig is!! Geeft superveel moed en zelfvertrouwen en haalt het beste uit alle... Super top geweldige rijschool! Wauw. Nooit verwacht dat ik een rijinstructeur zou hebben die zo geduldig, begripvol en aardig is!! Geeft superveel moed en zelfvertrouwen en haalt het beste uit alle lessen!! Top top

Goede instructeur, top lessen, alles duidelijk. Zorgt er voor dat je helemaal klaar bent voor het rij examen!

Robert Brinkman

Duidelijke uitleg en goede rijlessen gehad! Ook nog eens flexibele tijden!

Romee

Een leuke ervaring. En leuke lessen met een leuke instructeur!

Roan Esselink

Hele leuke & goede lessen gehad !

Daniëlle schouten

Hele fijne rijschool. Alles word rustig en duidelijk uitgelegd. Als je fouten maakt is het geen probleem, hiervan kan je alleen maar leren. Heel veel plezier en een leerzame tijd gehad!

Frank Wever

Een top instructeur! Fijne en goede lessen! Altijd een duidelijke uitleg en je doet het nooit fout! Het waren super leuke lessen en een geweldige ervaring.