Les opbouw
Lesauto
9.8/10
Communicatie

Susan Oudbier

Heel aardig, erg geduldig en geeft les op de manier wat bij diegene past.
Duidelijk, geeft goede uitleg en altijd in voor een geintje!

Bernice

De rijlessen waren naast leerzaam ook heel gezellig. Rajo is flexibel qua lestijden en denkt met je mee. Hij heeft een fijne manier van lesgeven.

Vivian Heijnen

Rijschool Nederland is een erg goede rijschool. De lessen van Rajo zijn goed opgebouwd en hij legt alles duidelijk uit. Daarnaast kun je met hem lachen, de rijlessen zijn altijd super gezellig. Ik... Rijschool Nederland is een erg goede rijschool. De lessen van Rajo zijn goed opgebouwd en hij legt alles duidelijk uit. Daarnaast kun je met hem lachen, de rijlessen zijn altijd super gezellig. Ik kan deze rijschool aan iedereen aanbevelen!

Ontzettend fijne lessen. Er wordt veel aandacht besteed aan de leerling, geen haast en met een beetje humor ontzettend veel plezier gehad. Echt een leuke rijschool waar je GEEN nummertje bent en ik... Ontzettend fijne lessen. Er wordt veel aandacht besteed aan de leerling, geen haast en met een beetje humor ontzettend veel plezier gehad. Echt een leuke rijschool waar je GEEN nummertje bent en ik iedereen zou aanraden!

Thom Tingen

Uitstekende lessen, duidelijk en erg veel geleerd. Erg fijne instructeur, geduldig en gezellig, legt goed uit!

Ik heb een goede ervaring met rijschool Nederland. De lessen waren erg leuk en leerzaam en ik ben in één keer geslaagd voor m'n rijbewijs.

6 jaar geleden bij Rijschool Nederland afgereden.
Top instructeur, fijne omgang en goede lesstof.

Gabriëlle

De rijlessen met Rajo waren altijd gezellig en leerzaam! Dankzij Rijschool Nederland heb ik in 6 weken m'n rijbewijs gehaald en daar heb ik nog elke dag plezier van.

Hele fijne rijschool, Rajo stelt je gelijk op je gemak en werkt goed op niveau, als er extra aandacht nodig is voor een onderdeel wordt dat ruim gegeven. Kortom klasse!