Les opbouw
9.8/10
Lesauto
9.8/10
Communicatie

Een geweldige rijschool. de instructeur geeft zijn 100% om ervoor te zorgen dat jij slaagt.

Rajo's ergste nachtmerrie

Mijn ervaringen met rijschool Nederland zijn zeker positief! Rajo bouwt de lessen rustig op en aan het eind krijg je feedback over wat je de volgende keer beter kunt doen. Tijdens de lessen wordt... Mijn ervaringen met rijschool Nederland zijn zeker positief! Rajo bouwt de lessen rustig op en aan het eind krijg je feedback over wat je de volgende keer beter kunt doen. Tijdens de lessen wordt je zelfvertrouwen op de weg zo vergroot dat ook iemand met faalangst de weg op durft!

Nathan Zevenbergen

Goeie rijschool, snel rijbewijs gehaald! Ook een zeer fijne auto om mee te rijden!

Een woord: super!

Vinanda Kruit

Ik heb bij Rijschool Nederland een paar maanden geleden mijn rijbewijs gehaald. Ik heb super snel mijn rijbewijs gehaald met weinig lessen! De lessen zijn top en super gezellig, ik zou het iedereen... Ik heb bij Rijschool Nederland een paar maanden geleden mijn rijbewijs gehaald. Ik heb super snel mijn rijbewijs gehaald met weinig lessen! De lessen zijn top en super gezellig, ik zou het iedereen aanbevelen!!

J. Pieksma

Ik heb een fantastische tijd gehad bij rijschool nederland! Rajo was altijd erg behulpzaam en had veel geduld tijdens de lessen. Dit zorgde ervoor dat ik me op me gemak voelde en uiteindelijk goed... Ik heb een fantastische tijd gehad bij rijschool nederland! Rajo was altijd erg behulpzaam en had veel geduld tijdens de lessen. Dit zorgde ervoor dat ik me op me gemak voelde en uiteindelijk goed heb leren rijden! Daarnaast was het altijd gezellig in de auto en kom je in contact met veel andere lessende leerlingen waar je zeker -vanaf de achterbank- ook veel van leert! Rajo is een top docent!

Het waren hele leuke lessen en ik ben in één keer geslaagd door de goede les.

Fathie

Het is een goede en vertrouwbare rijschool met ervarende rijinsrtucteurs en daarnaast hun bereikbaarheidof fexibiliteit is op hoge niveau. Verder zou ik de nieuweling aan raden Om voor kwaliteit te... Het is een goede en vertrouwbare rijschool met ervarende rijinsrtucteurs en daarnaast hun bereikbaarheidof fexibiliteit is op hoge niveau. Verder zou ik de nieuweling aan raden Om voor kwaliteit te kiezen en niet voor 4 euro goedkoper rijschool.

Maarten Lobregt

Ik heb Rijschool Nederland als een hele leerzame en diverse Rijschool gezien. Van de standaard oefeningen tot de MacDrive. Rijschool Nederland probeert je het autorijden te leren op een zo... Ik heb Rijschool Nederland als een hele leerzame en diverse Rijschool gezien. Van de standaard oefeningen tot de MacDrive. Rijschool Nederland probeert je het autorijden te leren op een zo natuurlijk mogelijke manier.

Mirthe Kok

Rijles onder prettige omstandigheden, Rajo is de rust zelve en dat is ontzettend prettig tijdens het rijden!