Jurgen M

Eigenlijk niets bijzonders te melden. de bestelde fiets is keuring ingepakt geleverd en hij werkt naar behoren.

bezorging aan andere kant van NL zonder beschadigingen

betere tijdsafspraken maken svp

Timo

Prima fiets, prima prijs

Charles

Jammer dat de prijs dat van de dezelfde fiets in verschillende kleuren anders is. De Alpina clubb in het oranje is veel goedkoper dan de andere kleuren. Uiteindelijk zijn we toch voor het oranje... Jammer dat de prijs dat van de dezelfde fiets in verschillende kleuren anders is. De Alpina clubb in het oranje is veel goedkoper dan de andere kleuren. Uiteindelijk zijn we toch voor het oranje model gegaan. Scheelt toch best veel.

prijzen gelijk trekken als het om dezelfde fiets gaat

Dirk-jan

Niets te klagen over dit bedrijf. fiets was snel fiets klaar thuis geleverd

prima levering

kosten van de bezorging a 29.50 euro is wel wat aan de hoge kant

Jan

Prima bedrijf we hebben hier nu voor de derde keer een fiets gekocht. De eerste was ca 25 jaar geleden in de winkel aan de tongelresestraat. bedankt weer.

Bas

Giant aspiro

superservice, erg mooie fiets voor een leuk prijsje

Christine

Topbedrijf! ook kregen we bij onze bestelling een gratis mandje voor op de drager omdat we aantal dagen extra moesten wachten.

Robbert

Topbedrijf! kan er geen slecht woord over zeggen.

Ik ben heel tevreden over het verloop van de order.

Monique

Ik ben zeer tevreden over alles.

klein krasje op de voorlamp bij de aflevering betekende de volgende dag een nieuwe lamp ! :)

Elianne van Bragt

Mega sympathieke verkoper in de winkel in Eindhoven! Hij had zichtbaar veel geduld met mij en kon al mijn vragen goed beantwoorden. En nog met een glimlach! dat doet zo veel

fijn personeel, mensen met geduld en met een glimlach zijn schaars