Rinkel

Claudia

Ik had een nummer die al eerder was uitgegeven, na contact te hebben genomen met Mike ben ik heel goed geholpen en heeft mij meteen een ander nummer gegeven. Top service. Heb nu geen last meer van... Ik had een nummer die al eerder was uitgegeven, na contact te hebben genomen met Mike ben ik heel goed geholpen en heeft mij meteen een ander nummer gegeven. Top service. Heb nu geen last meer van “ ben op zoek naar een schildersbedrijf�

Amber

Aanrader!!

Het doet wat het moet doen.

Ik gebruik het sinds kort en geef het geen 5 sterren omdat de app nog in ontwikkeling is.

Reactie Rinkel:

Bedankt voor je beoordeling. Wij zijn hard aan het werk om alle functionaliteit ook in de App beschikbaar te maken. Je zal het wellicht al wel weten, maar even voor de zekerheid; alle functies zijn... Bedankt voor je beoordeling. Wij zijn hard aan het werk om alle functionaliteit ook in de App beschikbaar te maken. Je zal het wellicht al wel weten, maar even voor de zekerheid; alle functies zijn wel al beschikbaar vanaf de web-versie van Mijn Bereik op https://mijn.bereik.io.

Detlef

In verband met duidelijkheid over service en vooral de kosten ben ik naar Bereik overgestapt. Mijn nummer laten porteren, dit was in 1 dag geregeld. Bij vragen heb ik snel antwoord.

Tot...

Tot nu toe dus nog geen klachten of opmerkingen

Mijn ervaring beschrijf ik als volgt:

Werkt perfect en snelle service

Young

Snelle levering vast nummer (direct).
Veel opties in de app om klantenkwaliteit te leveren.
Goedkoop met veel kwaliteit. Verbeterpunten: Niet alle opties werken (nog) via de app.

Somnium

Een vast nummer op je mobiel is in een handomdraai geregeld. Zeer duidelijke uitleg op de site en een erg mooi product. Verbeterpunten: Nog niet, want daarvoor te kort klant.

Reactie Rinkel:

Goed om te horen dat de eerste indruk zo positief is. Bedankt voor je beoordeling!

Kleinendorst

Korte lijnen, snelle reactie, goede service Verbeterpunten: nog niets kunnen verzinnen

Reactie Rinkel:

Bedankt voor je beoordeling. We doen ons best om dat zo te houden!

Niek

Snelle afhandeling aanvraag

Reactie Rinkel:

Bedankt voor je mooie beoordeling Niek!

Employer

Supersnelle service en goed werkend product. Heel blij mee! Verbeterpunten: Iets minder e-mails na deelname zou fijn zijn.

Reactie Rinkel:

Super goed om te horen, we doen ons best om je blij te houden :-)!

Jos

Behulpzaam, snel en hun systeem is duidelijk en zeer gemakkelijk te gebruiken. Verbeterpunten: Niets, kan niet beter

Reactie Rinkel:

Wauw een 10, bedankt Jos! We doen ons best om dat cijfer vast te houden.

sells-stairs

Snel geregeld en zelfs het overzetten van ons bedrijfsnummer was zo geregeld. Ik had dit eerder moeten doen

Reactie Rinkel:

Bedankt voor je beoordeling, beter te laat dan nooit ;-) !