Rinkel

Exuma

Binnen paar minuten was het geregeld!

Reactie Rinkel:

Bedankt voor je top beoordeling!

Kjell

Vriendelijk bij de chat Verbeterpunten: De juiste nummers aangeven

Reactie Rinkel:

Bedankt voor je beoordeling Kjell! Het probleem met het incorrecte nummer is volledig opgelost, onze excuses nog voor het eventuele ondervonden hinder.

anoniem

Geweldige idee voor startup, een vast nummer direct naar je mobiel en buiten kantoortijden naar telefoonbeantwoorder. Geen vaste KPN lijn meer nodig Verbeterpunten: Geen

Reactie Rinkel:

Bedankt voor je top beoordeling! Erg fijn dat je ervaring zo positief is geweest. We hopen je nog lang van dienst te mogen zijn.

Johnny

De dienst werkt eenvoudig en goed. Verbeterpunten: Er missen nog een paar functies zoals doorschakelen naar een collega om echt aan vaste telefonie te kunnen tippen

Reactie Rinkel:

Bedankt voor je beoordeling Johnny, doorschakelen is inderdaad een van de meestgevraagde functies. Wij zijn daar dan ook druk mee bezig :-)

Realitybouw

Snel , makkelijk was direct actief zoals ze zeggen. Verbeterpunten: App kan wat meer mogelijkheden gebruiken. Echt basic maar overall werkt het gewoon goed

Reactie Rinkel:

Bedankt voor je beoordeling en goed om te horen dat alles naar wens is verlopen! Wij zijn het volledig met je eens dat je alle functionaliteiten ook vanuit de App moet kunnen beheren. Wij zijn op... Bedankt voor je beoordeling en goed om te horen dat alles naar wens is verlopen! Wij zijn het volledig met je eens dat je alle functionaliteiten ook vanuit de App moet kunnen beheren. Wij zijn op dit moment druk bezig met de doorontwikkeling van de App zodat je dadelijk ook alles via de App kan instellen/wijzigen :-)

Houtman

Heldere service, goede dienst! Verbeterpunten: - via app afwezigheid regelen/instellen
- oproepenlijst sorteren per vaste nummer.

Reactie Rinkel:

Fijn dat onze dienst je zo bevalt en bedankt voor je beoordeling. Het instellen van de afwezigheid/doorschakeling via de App staat op onze roadmap en hopen wij op korte termijn aan te kunnen bieden.... Fijn dat onze dienst je zo bevalt en bedankt voor je beoordeling. Het instellen van de afwezigheid/doorschakeling via de App staat op onze roadmap en hopen wij op korte termijn aan te kunnen bieden. Oproepenlijst sorteren per vaste nummer kan op dit moment alleen nog via het MijnBereik portaal (belgeschiedenis) maar kan zeker een aanvulling zijn voor de App. Wij zullen dan ook zeker het verbeterpunt meenemen in het verbeteren van onze dienst, onze dank hiervoor.

Irene

Prima product!! Goede service.

Reactie Rinkel:

Bedankt voor je beoordeling Irene!

Kroon

Ideeal goed geregeld, prima bereikbaar, kortom top!!! Verbeterpunten: Geen verbetering nodig ga zo door

Harmen

Snel geregeld, via chatfunctie op website snel antwoord op alle vragen. werkt goed - en m'n bedrijf heeft nu profi uitsraling met vastnummer

Reactie Rinkel:

Fijn dat onze dienst je zo bevalt! Bedankt voor je beoordeling.

anoniem

Snel geregeld en het werkt tot nu toe vlekkeloos.

Reactie Rinkel:

Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten, dankjewel!