Rinkel

De

Nu kan ik zien wanneer iemand voor mijn bedrijf belt! En kan ik me ook zo presenteren. Dit is wat ik nodig had

Reactie Rinkel:

Bedankt voor de beoordeling!

Interactive

Ik heb bij verschillende partijen informatie ingewonnen over de mogelijkheden tot het doorgeschakeld krijgen van mijn 088-nummer. Dit lukte niet overal en waar het wel kon, vroeg men de absolute... Ik heb bij verschillende partijen informatie ingewonnen over de mogelijkheden tot het doorgeschakeld krijgen van mijn 088-nummer. Dit lukte niet overal en waar het wel kon, vroeg men de absolute hoofdprijs voor een ogenschijnlijk simpele dienst. Blij dat ik heb volgehouden en uiteindelijk bij Bereik uitkwam. Ik ben professioneel geholpen en kon het actief meedenken waarderen. Ik zal serieus iedereen Bereik aanbevelen. Super goed gedaan. Verbeterpunten: nvt

Reactie Rinkel:

Goed om te horen dat we je aan een mooi 088-nummer hebben kunnen helpen en fijn dat mijn collega's je zo goed hebben geholpen. Bedankt voor je beoordeling!

Robin

Werkt makkelijk en simpel. Verbeterpunten: Kostenoverzicht en wat je al verbruikt heb mag wat overzichtelijker.

Elmi

Goeie ondersteuning en leuke tips! Verbeterpunten: -

Reactie Rinkel:

Bedankt voor je beoordeling Elmi :-)

anoniem

Goed bereikbaar, hulpvaardig en communicatief Verbeterpunten: Ook telefonisch zaken kunnen regelen i.p.v. via internet

Reactie Rinkel:

Bedankt voor de positieve beoordeling! Telefonisch kun je de meeste zaken regelen hoor :-) Soms kiezen we er echter voor om een klant iets zelf aan te laten passen via Mijn Bereik (daar wandelen we... Bedankt voor de positieve beoordeling! Telefonisch kun je de meeste zaken regelen hoor :-) Soms kiezen we er echter voor om een klant iets zelf aan te laten passen via Mijn Bereik (daar wandelen we je dan graag doorheen), dit om er zeker van te zijn dat we iemand aan de telefoon hebben die gemachtigd is tot het maken van wijzigingen; en natuurlijk ook om je wegwijs te maken in de mogelijkheden binnen Mijn Bereik (je kunt namelijk alles, van administratief tot telefonie, zelf beheren).

anoniem

Perfecte uitleg ben er heel blij mee werkt super.

Reactie Rinkel:

Goed om te horen, welkom! :-)

ETHICA

Uiterst efficiënte uitvoering van werkzaamheden;
Prijstechnisch uitstekend;
Goed werkende organisatie! Verbeterpunten: Meer keuzemogelijkheden qua telefoonnummers.

Reactie Rinkel:

Bedankt voor je positieve beoordeling! We doen ons best om zoveel (en divers) mogelijk telefoonnummers op voorraad te hebben :-)

anoniem

Heel overzichtelijk en goedkoop! Service is top! Super, ik zou het iedereen aanbevelen! Dank jullie wel! 10/10

Reactie Rinkel:

Welkom bij Bereik! En super bedankt voor je mooie beoordeling! :-)

Middelveld

Snel en korte lijnen.
Daadkrachtig en effectief
en bijkomend zeer betaalbaar !
Snel en korte lijnen.
Daadkrachtig en effectief
en bijkomend zeer betaalbaar !
Voor ons de partner die wij zochten ! Verbeterpunten: Ach er is altijd wat te verbeteren echter is ontwikkeling steeds in beweging

Reactie Rinkel:

Wat een super beoordeling! We blijven ons best voor je doen en hopen je nog lang van dienst te mogen zijn.

David

Online geregeld in een paar minuten. Ik heb het nummer in mijn telefoon staan onder de naam van de werk BV en weet dus altijd wanneer ik met welke nam moet opnemen.

Reactie Rinkel:

Bedankt voor je super beoordeling David!