Maaike
Gebeld, kwartier in de wacht , niemand nam op, online afspraak proberen te maken, zou contact opgenomen worden, niet gebeurd. Lang leve de 24 uurs service!! NOT!! Het is gewoon zaterdag .. ik heb...Gebeld, kwartier in de wacht , niemand nam op, online afspraak proberen te maken, zou contact opgenomen worden, niet gebeurd. Lang leve de 24 uurs service!! NOT!! Het is gewoon zaterdag .. ik heb deze 4 sterren gekozen omdat lager dan 3 sterren op on hold gezet worden en dus niet geplaatst wordt waarschijnlijk. Maar jullie verdienen geen enkele ster.
Jos
Ontstoppen had geen spoed. Afspraak 2 dagen vooraf gemaakt. Bedrijf stuurt een zzp-er die spoedtarieven hanteert. Had zelf niet alle toebehoren bij. Na 20 minuten was het euvel verholpen maar...Ontstoppen had geen spoed. Afspraak 2 dagen vooraf gemaakt. Bedrijf stuurt een zzp-er die spoedtarieven hanteert. Had zelf niet alle toebehoren bij. Na 20 minuten was het euvel verholpen maar kosten zouden +800,00 zijn. Niet mee akkoord gegaan en beklag gedaan. Uiteindelijk 500,00 betaald. Vind dit richting oplichterij gaan.
Edwin
Waardeloze service. Afspraak gemaakt om 2 dagen later mijn riool te ontstoppen, maar ze kwamen niet opdagen. Ik werd gebeld, op het moment van de afspraak, dat de monteur het niet ging halen en de...Waardeloze service. Afspraak gemaakt om 2 dagen later mijn riool te ontstoppen, maar ze kwamen niet opdagen. Ik werd gebeld, op het moment van de afspraak, dat de monteur het niet ging halen en de eerste mogelijkheid was een week later. Je kunt dan een 24/7 dienst zijn maar dat betekent waarschijnlijk 7x24 uur wachten. Had dan meteen gezegd dat het niet ging, had me 2 dagen wachten gescheeld.
Tessa
Behoorlijk beroerde service
Tine Zandgrond
Goede service
Monique van Lint
Na een melding van algehele verstopping is RRS dezelfde dag gekomen. De aardige en vakkundige monteur heeft de verstopping verholpen. Helaas bleek 's middags dat alleen de verstopping beneden is...Na een melding van algehele verstopping is RRS dezelfde dag gekomen. De aardige en vakkundige monteur heeft de verstopping verholpen. Helaas bleek 's middags dat alleen de verstopping beneden is verholpen en boven niet. Direct met RRS gebeld, maar omdat ik die avond niet thuis kon zijn, moest ik de volgende dag bellen. Zo gezegd, zo gedaan en krijg ik nu te horen dat ik 4 dagen moet wachten, omdat de boven verdieping geen urgentie is ?? Belachelijk! De "algehele" verstopping had al verholpen moeten zijn tijdens het 1e bezoek! Jammer dat 2 telefonisten beiden wat anders informeren naar de klant.
C. Veltkamp
Alles open getrokken, geen watergebruik meer mogelijk, geen oplossing en geen vervolgwerkzaam, waardoor we naar andere partij moesten.