Maand geleden ontstopper gebeld Heeft nooit zo water doorgelaten als nu Perfecte service! Nogmaals dank. sarah
Wortel
Dirk
Heel vriendelijke en professionele man. Heeft in een minimum van tijd het probleem gevonden en dat gaat zo vlug mogelijk opgelost worden ook. Bij het inbellen vriendelijke juffrouw aan de...Heel vriendelijke en professionele man. Heeft in een minimum van tijd het probleem gevonden en dat gaat zo vlug mogelijk opgelost worden ook. Bij het inbellen vriendelijke juffrouw aan de telefoon, zou haar willen uitnodigen om een koffie te gaan drinken maar ja... die corona he lol
Aalst
Pissiersens
Top top top service Fantastisch werk Verzakking verholpen door nieuwe aanleg Vaste prijs op voorhand afgesproken voor plaatsing afvoerbuizen
Wommelgem
Roos Dirk
Uitstekende service
hertshageAalst
Creve
Zondag ochtend 6u gebeld en om half 7 was er iemand. Vriendelijke man Wist direct het probleem te verhelpen. Prijs was ok voor op een zondag. Tevreden man. Met plezier een reactie...Zondag ochtend 6u gebeld en om half 7 was er iemand. Vriendelijke man Wist direct het probleem te verhelpen. Prijs was ok voor op een zondag. Tevreden man. Met plezier een reactie geplaatst!
Bazel
De beer S.
Netjes en proper Vriendelijk Correct! Zaterdagservice 100% tevreden.
Schoten
Eddy Franssens
Netjes opgelost. Goed van prijs. Heel vriendelijk alsook eerlijk. Mij horen ze nog en dit zal aan onze kennissen worden doorgegeven.
Gierle
Katrien
Professioneel, snel, vriendelijk. ´s ochtends gebeld en dezelfde dag nog geholpen. Het was een hardnekkige, complexe ontstopping, maar dankzij de nodige vakkundigheid moest er geen breekwerk...Professioneel, snel, vriendelijk. ´s ochtends gebeld en dezelfde dag nog geholpen. Het was een hardnekkige, complexe ontstopping, maar dankzij de nodige vakkundigheid moest er geen breekwerk aan te pas komen. Ik ben een zeer tevreden klant.