Verbelen René

De afgesproken timing werd gerespecteerd. Betrokken medewerker was zeer vriendelijk en heeft in mum van tijd het probleem opgelost.

Diestbrugstraat 78 3071 Erps-Kwerps

Schoeters

Zeer correcte service. Een snelle oplossing voor het probleem en duidelijk advies voor het vermijden van problemen in de toekomst.

Lokeren

Franz Traxler

Een medewerker van het bedrijf heeft op dezelfde dag (zondag) contact opgenomen en stelde een afspraak voor de volgende dag voor. Op maandag belde de technicien zoals afgesproken een halfuurje voor... Een medewerker van het bedrijf heeft op dezelfde dag (zondag) contact opgenomen en stelde een afspraak voor de volgende dag voor. Op maandag belde de technicien zoals afgesproken een halfuurje voor zijn aankomst. Nadat vastgesteld werd dat hij in hetzelfde bedrijf als de persoon van de vorige dag werkt, was de afspraak gemaakt en kwam hij langs. Hij heeft onze vrijwel verstopte riolering naar de publieke riolering in de straat kunnen ontstoppen en heeft ook advies gegeven om toekomstige verstoppen te voorkomen.

Korenbloemenstraat 8, 1950 Kraainem

Els Van de Voorde

Heel professioneel

Waasmunster

Petra

Vriendelijk aan de telefoon, snelle interventie, technieken met vakkennis en beleefd

Sint-Gillis-Waas

Demi

Goede communicatie en eerlijk. Hebben ons in de middag al laten weten dat het laat ging worden. En binnen het half u opgelost! Tevreden over de goede service!

Ekeren

Rosa Bervoets

Zeer snelle, efficiënte service

Grimbergen

Luca Castronovo

Heel sympathieke gast.

Hofstade

Christophe De Potter

Zeer goede communicatie over het tijdstip van interventie. Vriendelijk persoon, vlot gewerkt. Probleem was snel verholpen en ik heb nog een bijkomend taak kunnen laten uitvoeren (regenput ledigen,... Zeer goede communicatie over het tijdstip van interventie. Vriendelijk persoon, vlot gewerkt. Probleem was snel verholpen en ik heb nog een bijkomend taak kunnen laten uitvoeren (regenput ledigen, want daar was de inhoud van de sceptische put in overgelopen).

Dergneau, Henegouwen, België

Dimitri

Op zondagavond gebeld voor een verstopping en op maandag ochtend was men al ter plaatse. Goede communicatie en snelle service.

Gent