Verstopping van pompbak snel opgelost. Zeer vriendelijke man over de vloer gekregen.
Vilvoorde
De Brandt - Baukens
Goede dienst, snel geholpen.
Groot-Bijgaarden
Luc Van Rompaey
Erg vriendelijke, bekwame vakman die een moeilijk probleem snel opgelost kreeg
Keerbergen
Tim Engelen
Jan Sobry is een vriendelijke vakman. Vlot telefonisch bereikbaar. Liet zoals beloofd een halfuur op voorhand weten dat hij eraan kwam. Deed meteen de juiste handelingen en hield me goed op de...Jan Sobry is een vriendelijke vakman. Vlot telefonisch bereikbaar. Liet zoals beloofd een halfuur op voorhand weten dat hij eraan kwam. Deed meteen de juiste handelingen en hield me goed op de hoogte. Top!
Kessel-Lo
John Creemers
Snelle service en eerlijke feedback. Omdat je mee kunt kijken op de camera kun je zien waar het probleem zit en waar zijn suggestie voor de oplossing van het probleem vandaan komt.
Wilsele
Paul Wynant
Bij een volgend probleem doe ik zeker weer beroep op Sobry Jan... hij lost op wat een ander niet kan
Londerzeel
Zeer goede service, snel geholpen, heel goede uitleg hoe te verkomen
Grimbergen
Stijn G
Wij lieten onze riool ontstoppen door ontstoppingsdienst Sobry. Snel, efficiënt, vriendelijk. Een aanrader!
Keerbergen
Zeer positief, vriendelijke afhandeling van het probleem