Excellente service ! Mijn toilet vakkundig ontstopt tegen een correcte prijs. DLB beveel ik iedereen aan! De jongeman gaf nog nuttige informatie op het einde. Een absolute aanrader!
Schoten
louis
Snel en goed
Aartselaar
Vermeiren
Fantastisch!! van A-Z! met vorige firma's wel problemen gehad. wij hebben van Donny zijn diensten gebruik gemaakt en deze man kwam zeer joviaal en professioneel over! dank voor ons uit de nood te...Fantastisch!! van A-Z! met vorige firma's wel problemen gehad. wij hebben van Donny zijn diensten gebruik gemaakt en deze man kwam zeer joviaal en professioneel over! dank voor ons uit de nood te helpen.
Merksem
Clauw jean
Perfekt!!!
Merksem
Peter
Tip top service en vriendelijke vakmannen.
Hoboken
Salens
Zeer goed! Snel! En op tijd kreeg ik een bericht wanneer ze gingen langs komen
Hove
maes
Zeker bellen, gisteren tijdens de hevige regen stond onze garage onder water. hebben dit bedrijf gebeld en binnen een korte tijd kwam er een technieker langs. camera wees aan dat onze terugslagklep...Zeker bellen, gisteren tijdens de hevige regen stond onze garage onder water. hebben dit bedrijf gebeld en binnen een korte tijd kwam er een technieker langs. camera wees aan dat onze terugslagklep was losgekomen. zeer tevreden en zou dit bedrijf aan iedereen willen aanraden.