De vakmensen zijn bij mij geweest voor het verwijderen van boomwortels uit het riool. Men heeft hier lang aan gewerkt om te proberen de wortels te verwijderen. Uiteindelijk heb ik een eerlijk advies...De vakmensen zijn bij mij geweest voor het verwijderen van boomwortels uit het riool. Men heeft hier lang aan gewerkt om te proberen de wortels te verwijderen. Uiteindelijk heb ik een eerlijk advies gekregen om tot vervanging van de buizen over te gaan. Na opgraving bleek dit inderdaad de enige oplossing. Het initieel afgesproken bedag is betaald, niets meer. Ondanks het vele werk dat in de helaas onsuccesvolle pogingen was gaan zitten.
Zemst
Jenny Goens
Heel snelle en correcte service. Onmiddellijke kennis van het probleem waardoor het probleem ook op een kwartier was verholpen. Die mensen kennen hun vak!
Nieuwerkerken (Aalst)
Biesmans Glenn
Goed en vriendelijk verlopen,mss jammer dat even geduurd heeft.Maar zal wel komen omdat ze bekwaam zijn en op veel plaatsen moeten zijn.
Heusden-Zolder
Katrien vanrykel
Sobry heeft ons goed geholpen. Dakgoot was verstopt, en na bellen op contact nr op zaterdagmorgen, was dit in voormiddag netjes opgelost.
1840 londerzeel
Beerten F.
Zeer tevreden
Averbode
Pot
Positief
Overijse
Alenteyns Albert
Eerste keer dat ik beroep moet doen op een ontstoppingbedrijf. Snelle respons Goede herstelling Vriendelijke medewerkers Prima. Doe zo verder
3583 Paal
Van Driessche Ken
Super snelle service! In de morgend gebeld en in de namiddag al geholpen! 2 vriendelijke mannen die wisten wat ze deden!