Top service. Ook goede toelichting van de oorzaak van ons probleem.
Tremelo
Taelman
Heb een cameraonderzoek laten doen, prijs was goed, heb zelf mee kunnen kijken en kreeg voldoende uitleg tijdens het onderzoek
Sint-Niklaas
Demeurichy
Prijs kwaliteit dik inorde, snelle service door een ervaren vakman
Sint-Gillis-Waas
manuel vandermaesen
Heel goede service en snel van dienst
tremelo
Seppe
We hebben deze gecontacteerd voor het verdelgen van rioolvliegjes. Ik had ze hiervoor gecontacteerd maar toen niemand kwam opdagen moest ik opnieuw bellen om te horen dat ze het zijn vergeten. Ze...We hebben deze gecontacteerd voor het verdelgen van rioolvliegjes. Ik had ze hiervoor gecontacteerd maar toen niemand kwam opdagen moest ik opnieuw bellen om te horen dat ze het zijn vergeten. Ze zijn dan nog gekomen maar hebben hier belachelijke prijzen voor gevraagd. Vroegen absurde prijzen omdat ze een rookmachine moesten gebruiken en voor de uren die ze eraan gewerkt hebben. Het probleem hiermee is dat ze welgeteld een 30-tal minuten bezig zijn geweest om te bepalen dat ze niet weten wat ze moeten doen. Kan deze service niet aanraden!!
Lommel
Peter Buydens
Zeer vriendelijk en zeer duur . De prijs is niet transparant . Aan de telefoon 165 euro . In werkelijkheid 399,3 euro Cash te betalen. Geen bancontact (in tegenstelling met wat op website staat )
Jean Pierre Peeters
Snel en grondig! Zeer proper opgeruimd. Enorm tevreden
Nossegem
Zeer goede en snelle service.
V&V ontstoppingen
Vriendelijk, professioneel en beschikbaar voor bijkomende vragen. Ze waren snel beschikbaar en het probleem werd snel opgelost.