De ontstopper van gisteren 7/1 was een ongelooflijke vakman hij heeft alles opgelost uitgelegd en netjes achtergelaten, we zouden hem meteen terugbellen een mooie kale man stevig gebouwd 👍 top dank...De ontstopper van gisteren 7/1 was een ongelooflijke vakman hij heeft alles opgelost uitgelegd en netjes achtergelaten, we zouden hem meteen terugbellen een mooie kale man stevig gebouwd 👍 top dank je voor snelle service
Zeer bekwaam en snel!! Heel vriendelijke, alleen spijtig dat de tarieven niet duidelijk waren uitgelegd ivm prijzen exclusief BTW.
Ine E
Vriendelijk en correct
Neerpelt
Cindy
Hele snelle reactie, gemakkelijk te contacteren. Het probleem was opgelost de eerste 3 weken, jammer genoeg nadien hebben we geleidelijk aan terug dat de afvoer in de keuken minder vlot wegloopt.
Maldegem
Van der Veken Kurt
Vriendelijk,vlug geholpen,en probleem opgelost
Lokeren
Boumans
Vlotte afhandeling, alleen werd een vergissing gemaakt bij planning, waardoor men 1 dag vroeger voor de deur stond dan initieel aangegeven.