Heel blij met de snelheid en kennis & kunde dat de afvoer ontstopt is. Keurig afgehandeld. Nette bekwame medewerker.
Oss
w
Niet echt goedkoop, maar wel 100% tevereden
Uden
C.A. van Amerongen
Probleem op vrijdagavond voor 22 uur gemeld; het aangegeven spoednummer blijkt onbereikbaar. Een bericht inspreken kan niet, want de voicemailbox is vol. Per mail gevraagd om met spoed te reageren....Probleem op vrijdagavond voor 22 uur gemeld; het aangegeven spoednummer blijkt onbereikbaar. Een bericht inspreken kan niet, want de voicemailbox is vol. Per mail gevraagd om met spoed te reageren. Alles tevergeefs. Pas op maandagochtend neemt men contact op.
De 24 uurs bereikbaarheid stelt dus niet voor.
Haaren
Erik
Zeer snelle service, na 23.00 uur een mail verstuurd en de volgende ochtend hebben ze het probleem al opgelost. Klantvriendelijk en gaf ook goed advies hoe e.e.a. te voorkomen.
Boxtel
Marc
Was gelijk telefonisch bereikbaar en gaf meteen al goede tips vooraf om te proberen. Heeft telefonisch al een goede situatieschets gesteld. Professionele aanpak en snel weer opgelost!
Heesch
Nijzink
Positief
Waalwijk
Hans Sabel
Ik heb altijd een beetje een probleem met een overkoepelende organisatie voor het maken van afspraken. Dit mede door de vele niet zulke nette organisaties die er achter zitten met toren hogen en...Ik heb altijd een beetje een probleem met een overkoepelende organisatie voor het maken van afspraken. Dit mede door de vele niet zulke nette organisaties die er achter zitten met toren hogen en veel te hoge overtrokken rekeningen. Hier moet echter zeggen dat ik blij verrast ben en een vakman aan het werk heb gezien. Binnen een halfuurtje was het probleem opgelost en is hij op de afgesproken tijd aanwezig. Ook de service is gewoon goed omdat een zijtak was nog niet helemaal gangbaar en zonder extra kosten is deze ook nog weer gangbaar gemaakt. Riwela, onderdeel van dit netwerk, uit Den Bosch die bij ons het probleem opgelost heeft verdient absoluut deze positieve beoordeling.
Schijndel
Mart Hoeks
Belt direct terug, correct en netjes gewerkt. Vriendelijk en vakkundig
Vught
Kamps
Zeer tevreden. De 1e keer was de verstopping nog niet geheel verdwenen, ook al dachten we allemaal van wel. Willem is de volgende dag opnieuw gekomen. Euvel is nu verholpen; geen extra kosten in...Zeer tevreden. De 1e keer was de verstopping nog niet geheel verdwenen, ook al dachten we allemaal van wel. Willem is de volgende dag opnieuw gekomen. Euvel is nu verholpen; geen extra kosten in rekening gebracht. Nette service.