Pelz

Water kwam via putje omhoog als wasmachine water afpompte. Dave putje nagekeken dat was het niet. Na kort zoeken vond hij een totale verstopping van de riolering. Binnen anderhalf uur alles... Water kwam via putje omhoog als wasmachine water afpompte. Dave putje nagekeken dat was het niet. Na kort zoeken vond hij een totale verstopping van de riolering. Binnen anderhalf uur alles opgelost. Gewoon super. Onbegrijpelijk dat mensen dit aan de prijzige kant vinden wij vinden het een meer dan billijk bedrag voor wat hij allemaal gedaan heeft. Echt super en zeker een aanrader als je problemen hebt met rioleringen verstoppingen etc

Amstenrade

bastings

Zeer vakkundig en snel opgelost

sittard

Visser

Dave heeft het probleem perfect verholpen.ben een beetje laat met de reactie.perfect.

Mechelen

Familie Jussen

Dave van der Wijk heeft ons samen met zijn collega's Remy, Randy en Yassin perfect geholpen bij het snel en goed oplossen van een rioolprobleem.
Van inspectie, diagnose, offerte tot en met de...
Van inspectie, diagnose, offerte tot en met de daadwerkelijke uitvoering van de werkzaamheden: alles was perfect geregeld. Bij dit bedrijf werken enorm vakkundige en service gerichte mensen. Heel prettig.
Wij zijn van een groot probleem verlost. Dat slaapt een stuk rustiger!

Joosen

Snel, accuraat en vakbekwaam

Susteren

Yvonne

Vakkundig en daadkrachtig

Geleen

John wouters

Top! Snelle reactie en opvolging. Goede vervolgadviezen. Vakkundig.

Nth

Dave heeft een prettige benadering naar zijn klanten, komt zijn afspraken na. Hij is kundig en snel. Vertelt wat hij doet en geeft goede tips.

Delissen

Goed en vakkundig gehandeld