Jan Laan

Rioolstank in huis (drie hoog). Zondagavond laat gebeld. Maandagochtend werden we meteen teruggebeld, afspraak gemaakt. We schrokken even van het verhaal van de telefoniste, dat er eerst een... Rioolstank in huis (drie hoog). Zondagavond laat gebeld. Maandagochtend werden we meteen teruggebeld, afspraak gemaakt. We schrokken even van het verhaal van de telefoniste, dat er eerst een onderzoek zou worden gedaan (á 250 euro) en daarna zou het probleem verholpen worden. Maar: dinsdagmiddag kwam Quincy, die alles onderzocht (lekke leiding? -verstopping?) en meteen aan de slag ging om het op te lossen. Leuke vent, we kletsten gezellig met elkaar en anderhalf uur later was het klaar. Stank weg, leidingen gereinigd. Ajeto, buur, niks meer an doen!
Voor minder dan 300 euro. We zijn blij.

Amsterdam

Marlies en Jeroen de Groot

Uitermate tevreden over dit enthousiaste en vriendelijke bedrijf, die niet opgeeft tot het probleem is opgelost!
Begin maart in onze "nieuwe" woning langs geweest i.v.m. stankoverlast in de...
Begin maart in onze "nieuwe" woning langs geweest i.v.m. stankoverlast in de badkamer. Uitvoerige inspectie gedaan en beluchtingsprobleem geconstateerd. Beluchter geplaatst bij sifon badkamer en stank leek weg, maar keerde na ruim een week weer terug. Op kosten van hun rekening zijn ze nogmaals gekomen en opnieuw camera en rookinspectie gedaan. Toch een defect in het rioolstuk bij de kruipruimte gevonden en deze is nu vervangen. Helemaal blij en geen stank meer in huis!
Nu alleen nog wisselend rioolstank buiten in de voortuin, waarvan wij vermoeden dat het uit de gemeente grond komt, maar gemeente wijst naar ons. Gisteren gebeld voor advies en zijn vandaag langs gekomen en hebben opnieuw camerabeelden gemaakt ter controle en ook de controleput in de voortuin gecontroleerd. Echt alles is nu prima en ze hebben ons daarmee geholpen om sterker te staan richting de gemeente. Kan niet anders zeggen dan uiterst tevreden te zijn met hun kennis en vakmanschap. Ik hoop ze lang niet nodig te hebben, maar ik zou ze zeker opnieuw bellen als het nodig is!

Hoofddorp

Droj

Oplichter en geen vakkennis, na 45 minuten klaar, ik kon een dikke 400e afrekenen, probleem niet opgelost, advies was gehele riool on het huis te vervangen omdat dit verzakt was, dit terwijl het... Oplichter en geen vakkennis, na 45 minuten klaar, ik kon een dikke 400e afrekenen, probleem niet opgelost, advies was gehele riool on het huis te vervangen omdat dit verzakt was, dit terwijl het onder afschot opgehangen is in mijn huis en dus nooit verzakt kan zijn, absoluut geen kennis van zaken dus, nooit met deze club in zee gaan.

Nootdorp

M.

Came, he didn't know, he got paid. No answer, no solution, 165eu. Completely useless service.

Den Haag

Nijhof

Top bedrijf! Goede service, en snel beschikbaar.
De afvoer van mijn aquarium was verstopt, Fu heel er bedankt voor het aanpassen en ontstoppen van de afvoer.

Nieuwveen

John van der Linden

Twee hele aardige jongemannen hebben mijn rioolleiding schoon gespoten en met een camera na gelopen. Het probleem zit helaas in het gedeelte waar de gemeente verantwoordelijk voor is. Ze hebben twee... Twee hele aardige jongemannen hebben mijn rioolleiding schoon gespoten en met een camera na gelopen. Het probleem zit helaas in het gedeelte waar de gemeente verantwoordelijk voor is. Ze hebben twee streepjes op de weg gespoten om voor de gemeente aan te geven waar de verstopping precies zit. Klasse !!!!

Zoetermeer

Th Konings

Vandaag gebeld-anderdaags geregeld .Op afgesproken tijdstip waren ze aanwezig. Na klein uurtje werk de hele badkamer ontstopt. Wij zij zeer tevreden over Arjan. Vriendelijke lui en dat voor een... Vandaag gebeld-anderdaags geregeld .Op afgesproken tijdstip waren ze aanwezig. Na klein uurtje werk de hele badkamer ontstopt. Wij zij zeer tevreden over Arjan. Vriendelijke lui en dat voor een schappelijke prijs. Ik prijs hem zeker aan.

Grave

Bas

Hellevoetsluis

Hellevoetsluis

Daniel

Doordat iedereen laaiend enthousiast was in de beoordelingen, zelf ook dit bedrijf bericht. Dezelfde avond nog gebeld en de dag erna zijn ze al langs geweest. Snel, afspraken nakomen en probleem... Doordat iedereen laaiend enthousiast was in de beoordelingen, zelf ook dit bedrijf bericht. Dezelfde avond nog gebeld en de dag erna zijn ze al langs geweest. Snel, afspraken nakomen en probleem oplossen (en zelfs nog nabellen om uit te leggen wat het probleem was). Daar houden we van :-)

Lelystad

E. van der Vaart