Toine

Leon van regioriool was voor ons fantastisch! Een dag eerder zwaar opgelicht door rioolservice Vermeulen. (werken ook onder andere namen dus wees alert!) Wij uiteindelijk verder gezocht en kwamen... Leon van regioriool was voor ons fantastisch! Een dag eerder zwaar opgelicht door rioolservice Vermeulen. (werken ook onder andere namen dus wees alert!) Wij uiteindelijk verder gezocht en kwamen bij Leon uit. Wat een top service! Duidelijk over de kosten en zeer vriendelijk. Betreurde het dat sommige bedrijven hun vak in een slecht daglicht plaatsen. Heeft direct verholpen wat de vorige klungel ons heeft aangericht. Zoek niet verder en bel deze jongens. Nogmaals super bedankt voor jullie service! Vriendelijke groet Toine Nugteren.

Rotterdam

Frank

Mike kwam bij ons het probleem oplossen, snel gevonden, alles netjes gefixt en de weinige troep netjes opgeruimd. Top service, een aanrader.

Wateringen

S. van der Bas

Snel contact, duidelijk over de tarieven

Waddinxveen

Arnaud

"Onze gootsteen en afvoer in de keuken waren flink verstopt. Zelfs de vaatwasser wilde niet meer werken omdat die z'n water ook niet kwijt kon. Ik heb zelf met gootsteenontstopper geprobeerd de... "Onze gootsteen en afvoer in de keuken waren flink verstopt. Zelfs de vaatwasser wilde niet meer werken omdat die z'n water ook niet kwijt kon. Ik heb zelf met gootsteenontstopper geprobeerd de blokkade te verwijderen maar dat lukte natuurlijk niet meer.
S'avonds gebeld met RegioRiool en een afspraak gemaakt voor de volgende ochtend, kwart over 8 en ook een prijsopgave en tijdinschatting gevraagd. Het zou ongeveer drie kwartier duren ...
De gebruikte tools waren meer dan professioneel en daarmee bleek dat ik dit zelf echt niet had gekund.
Leon maakte enkele foto's tussendoor en naderhand ontving ik een duidelijke factuur met verslag en foto's, alles zeer netjes.
Samengevat: Deze behandeling van de professionals van RegioRiool is mij goed bevallen en kan ik zeker aanraden indien uw afvoer verstopt is! "

Schiedam

Arjan

Top!

Rotterdam

Arnaud

Onze gootsteen en afvoer in de keuken waren flink verstopt. Zelfs de vaatwasser wilde niet meer werken. Ik heb zelf geprobeerd de blokkade te verwijderen maar dat lukte natuurlijk niet meer. Onze gootsteen en afvoer in de keuken waren flink verstopt. Zelfs de vaatwasser wilde niet meer werken. Ik heb zelf geprobeerd de blokkade te verwijderen maar dat lukte natuurlijk niet meer.
S'avonds gebeld met RegioRiool en een afspraak gemaakt voor de volgende ochtend, en ook een prijsopgave en tijdinschatting gevraagd. Het bezoek was prima, de werkzaamheden waren in drie kwartier klaar en de verstopping was verdwenen.
Samengevat: Deze behandeling van de professionals van RegioRiool is mij goed bevallen en kan ik zeker aanraden als je afvoer verstopt is!

Schiedam

Serge Willemse

Snel en goed. Vakkundig.

Noorden

W Brauns

Fijn en goed geholpen

Waddinxeen

Geurts

Super goed geholpen. Snel en deskundig en erg vriendelijk.

Delft

Bernard Starrenburg

Ik ben geholpen door Mike. Vakkundig, correct en duidelijk. Heeft ook van alles uitgelegd en laten zien

Gorinchem