Alles snel, vriendelijk en na behoren heel netjes afgehandeld
Axel
C.J.
Zeer vriendelijke en kundige monteur, erg goede service. Enige is dat ik de totale prijs vrij hoog vond, anders had ik een hoger cijfer gegeven.
Hillegom
R
Snelle service en goed opgelost
Roosendaal
j
Wij waren erg tevreden met de snelheid voor de afspraak maken en ook snel aanwezig om het probleem te verhelpen Bovendien aardig en deskundig geholpen met goed advies. Dank daarvoor
Hilversum
j
Hilversum
C.K.
Eind december 2017 rond 15.45 uur diverse lokale rioleringsbedrijven gebeld, niemand kan ons dezelfde dag van dienst zijn. Behalve RSS deze stond binnen een half uur aan de deur. Heeft de...Eind december 2017 rond 15.45 uur diverse lokale rioleringsbedrijven gebeld, niemand kan ons dezelfde dag van dienst zijn. Behalve RSS deze stond binnen een half uur aan de deur. Heeft de verstopping netjes verholpen middels veer met ketting ivm wortelgroei. Nadien met camera het riool nog geÔnspecteerd. Had helaas geen freeskop in de bus.
Nijverdal
Erik
Super snelle service. En voor een redelijke prijs, probleem was in een half uur opgelost.
Klazienaveen
Rene
Op moment van aankomst was er geen probleem meer te constateren; alle verstoppingen waren weg ?? Werd in overleg niet het volle tarief gerekend omdat er in feite niets was gedaan (alleen visuele...Op moment van aankomst was er geen probleem meer te constateren; alle verstoppingen waren weg ?? Werd in overleg niet het volle tarief gerekend omdat er in feite niets was gedaan (alleen visuele inspectie). Prima opgelost zo.
Uden
A
Vakkundig geholpen. Alleen om een afspraak te krijgen heeft na diverse telefoontjes, meer dan een week geduurd. Voor het overige zeer goed tevreden.