Uitstekend geholpen. Zou zeker nogmaals gebruik van ze maken.
Maassluis
J.R.
Gebeld, afspraak gemaakt en gelukkig konden ze op korte termijn. De vakman wist precies wat hij deed. Uitstekend geholpen. Ik zpu zeker nogmaals gebruik van hun maken.
Maassluis
W.J.
Medewerker had snel in de gaten waar het probleem zat. Gaf tips voor vervanging rioolbuis onder de vloer. Die loopt n.l. met een kronkel en is niet gebeugeld.
Amersfoort
R
's Morgens gebeld voor een verstopping van het riool en 's middags kon er al iemand komen. De monteur in kwestie vroeg waar het om ging en ging aan de slag om het probleem te verhelpen. Dit...'s Morgens gebeld voor een verstopping van het riool en 's middags kon er al iemand komen. De monteur in kwestie vroeg waar het om ging en ging aan de slag om het probleem te verhelpen. Dit ging zeer snel met de benodigde apparatuur en het probleem is naar volle tevredenheid opgelost.
Borne
E
Hulp werd snel geboden; en het probleem was supersnel verholpen.
De Bilt
C
Prima snelle en efficiÎnte service
Bergschenhoek
Mohamed
Een heel aardig vakman behulpzaam en de opstopping heel snel verholpen.
Utrecht
j
Onze ervaring met de technicus was zeer goed Echter de 10 Euro korting...waar ik een formulier voor ingevuld heb, hebben we nooit ontvangen.
Hilversum
Ton
Snelle service. Keurige oplossing van het euvel en netjes de boel weer achtergelaten.
Leidschendam
N.