E

De beste meneer schreef vrolijk een uurtje extra helaas was ik zelf niet aanwezig anders had die binnen een half uur na werk weer buiten gestaan. riool ontstopt (25 meter vanaf ons huis) en... De beste meneer schreef vrolijk een uurtje extra helaas was ik zelf niet aanwezig anders had die binnen een half uur na werk weer buiten gestaan. riool ontstopt (25 meter vanaf ons huis) en schrijft op de bon dat de oorzaak vochtige doekjes waren. (meneer heeft nieteens de oorzaak kunnen vastleggen met camera.) doordat dit op de bon staat kan ik niet de rekening bij de eigenaar neerleggen. kortom .. 310euro voor een half uurtje werk volgende keer ben ik er zeker zelf bij.

Schaijk

A.J.

Een deskundige,aardige persoon

Epe

Angelo

Snel, duidelijk, professioneel

Terneuzen

J.a

Snel en vakkundig. Keurig nette rioolontstopper.

Best

Y

In het weekend gebeld en maandag morgen 08:10 was ik de eerste. Daar was ik erg blij mee, monteur vriendelijk en ook afspraak inplannen ging gemakkelijk.

Dronten

Emiel

Ik geef 5 tienen, want ik had gewoon niets aan te merken. Uitstekende communicatie, pro-actief. De monteur (Ronnie) legde dingen goed uit en gaf goed advies en beantwoordde mijn vragen adequaat.

Eindhoven

Angelique

Er is nog steeds niemand geweest en zitten al 3weken te wachten. Vind de service zeer slecht.

Ridderkerk

C

Ben zeer tevreden

Zwolle

A.J.

Geweldige service. Vakkundig probleemoplossende medewerker, die structureel aan de slag ging. Complimenten!

Vroomshoop

T

Alles goed geregeld, alleen jammer dat het bedrijf slecht op de wifi verbinding voor de betaling kwam, heeft langer geduurd dan het oplossen van het rioolprobleem.

Veghel