M.

Op het afgesproken tijdstip kwam de medewerker van de ontstoppingsdienst. Hij heeft het probleem opgelost en liet ons zien hoeveel tijd hij eraan besteed heeft. De rekening was hierdoor transparant,... Op het afgesproken tijdstip kwam de medewerker van de ontstoppingsdienst. Hij heeft het probleem opgelost en liet ons zien hoeveel tijd hij eraan besteed heeft. De rekening was hierdoor transparant, een goed ervaring.

Hillegom

Rogier

Hij kwam op verwacht tijdstip en belde een half uur voor aanvang. Ondanks dat de dienst van de monteur er op zat was hij bereid langs te komen, anders werd het overgedragen aan een collega waardoor... Hij kwam op verwacht tijdstip en belde een half uur voor aanvang. Ondanks dat de dienst van de monteur er op zat was hij bereid langs te komen, anders werd het overgedragen aan een collega waardoor we langer zouden moeten wachten. Ontstop werkzaamheden waren snel verricht.

Zeewolde

Petra

's Avonds gebeld. Riolering verstopt. Aardige meneer is urenlang bezig geweest om te proberen te ontstoppen. Probleem : hij kon de rioleringsbuis niet vinden en hij had alleen maar een veer bij... 's Avonds gebeld. Riolering verstopt. Aardige meneer is urenlang bezig geweest om te proberen te ontstoppen. Probleem : hij kon de rioleringsbuis niet vinden en hij had alleen maar een veer bij zich. Uiteindelijk de wc er af gesloopt. Moest daarna opnieuw gekit worden. Uren bezig geweest met een veer, terwijl al gauw duidelijk was dat een hogedruk nodig was. Ging met de veer meer dan 25 meter terwijl het niet meer dan 10 meter naar de straat was. De volgende dag bleek dat hij richting de buren was gegaan. Uiteindelijk onverrichterzake vertrokken. Puinhoop achtergelaten en moest wel bijna vijfhonderd Euro direct betalen. Volgende dag kwam collega van ander bedrijf met hogedruk. Die had de riolering direct gevonden ( zat ongeveer tien cm dieper) en had met de hogedruk alles binnen een uur klaar. Toen nog weer 120 Euro betalen. Als je een erkend bedrijf krijgt, verwacht ik ook goed gereedschap. Je stuurt een timmerman niet op pad met alleen spijkers zodat die na uren aankloten zegt " sorry, morgen komt mijn collega en die heeft een hamer " . Als die eerste meneer voldoende gereedschap had gehad, had mij dat minimaal 450 Euro gescheeld. Dus nee, ik zal dit bedrijf niet aanbevelen

Niekerk

J.A.

Prima service, snel geregeld, van tevoren netjes de kosten besproken, meedenkende en deskundige medewerker, die er echt op gebrand was om het problerm goedop telossen.

Leek

F.

Geweldig geholpen en niet alleen omdat het probleem opgelost is! Monteur keek verder dan alleen daar waar het probleem zat, maar gaf ook aan waar mogelijk een nieuw probleem zou kunnen ontstaan. Hij... Geweldig geholpen en niet alleen omdat het probleem opgelost is! Monteur keek verder dan alleen daar waar het probleem zat, maar gaf ook aan waar mogelijk een nieuw probleem zou kunnen ontstaan. Hij heeft ook daar uit voorzorg e.e.a. gedaan.

Roosendaal

Ina

Prima en vlotte service.

Zuidlaren

Henk H.L.

Vakkundig, snel en netjes van het probleem afgeholpen.
Zeer tevreden over de behandeling van de rioolvakman.

Burgum

Bennie

Gevraagd voor inspectie riool ivm lek,controle en goed advies.

Bergentheim

Lida

Prima geregeld en snel gemaakt.

Almere

d

Goed geholpen. was complex, van alles geprobeerd

oosterwolde