J van Hoorn

Prima geholpen

Wamel

Faat

Eerste keer geweest en probleem niet verholpen. Gebeld om terug te komen maar meneer blokkeert m’n nummer en komt niet terug! Oplichterij

Drunen

Reactie Rioolprobleemkwijt.nl:

Beste Faat,
Beste Faat,
Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de service. Onze vakman had het probleem graag voor u opgelost. Helaas mocht hij de hak- en breekwerkzaamheden niet uitvoeren die nodig waren om het probleem vakkundig te verhelpen.
Wij hopen dat een iemand anders u heeft kunnen helpen.
Groet Rioolprobleem Kwijt

Kempen

Na een telefoontje direct de volgende dag goed geholpen

Donkers

Riwela gebeld zondagmiddag. Meteen een afspraak kunnen maken voor de maandag. Goede communicatie, komt zijn afspraak na en erg vakkundig. Heeft alles uitgelegd wat hij deed en met de camera alles... Riwela gebeld zondagmiddag. Meteen een afspraak kunnen maken voor de maandag. Goede communicatie, komt zijn afspraak na en erg vakkundig. Heeft alles uitgelegd wat hij deed en met de camera alles laten zien. Erg fijn dat het zo snel is opgelost, ik beveel Riwela zeker aan!

Veghel

Steenbergen

Wouter van riwela is een vakman

Berlicum

Willem was snel, vakkundig en vriendelijk.

Schijndel

Toine van Eerdewijk

Snel gekomen en weer terug gekomen omdat zijn ontstoppen kapot ging

Astrid

Mijn ervaring is goed. Vind Willem vriendelijk en lost het probleem direct op ben er echt blij mee.

Veghel

Rosmalen

Riwela

De eerste keer ging zijn materiaal kapot en de tweede keer was het verholpen