Meskers

Perfect geholpen

Oldemarkt

Slootweg

Prettig in contact, reageert snel, goed werk geleverd.

Hasselt

Valentijn

Het is toch altijd even spannend wie je over de vloer krijgt, zeker als je de verhalen over riool bedrijven leest op google. Maar Rob is de man die je zoekt. Vriendelijk en professioneel, heeft veel... Het is toch altijd even spannend wie je over de vloer krijgt, zeker als je de verhalen over riool bedrijven leest op google. Maar Rob is de man die je zoekt. Vriendelijk en professioneel, heeft veel ervaring, dus het probleem zo opgelost. Wij zijn nu stank en verstopping vrij!

Oegstgeest

Hans Duiven

Snel bereikbaar, komt dezelfde dag nog langs, detecteert en verhelpt het probleem snel.
Volgende keer graag weer!

Nijeveen

Bas

Goede service. Probleem was snel opgelost.

Oostrum

w

Niet echt goedkoop, maar wel 100% tevereden

Uden

De afspraakjes specialist

Twe keer afspraak gemaakt. Twee keer niet op komen dagen. Wat een snue bedrijf.

Veluwe

Marc Engels

Probleem was een verstopte riolering. Om 06.30 een mail gestuurd waarna ik om 09.09 werd gebeld door een vriendelijke medewerker. Probleem doorgenomen en een tijd afgesproken voor diezelfde dag dat... Probleem was een verstopte riolering. Om 06.30 een mail gestuurd waarna ik om 09.09 werd gebeld door een vriendelijke medewerker. Probleem doorgenomen en een tijd afgesproken voor diezelfde dag dat het ons uitkwam. Medewerkers kwamen mooi optijd en na 15 minuten was ons probleem opgelost. Toppie.

Helden

Martin

Snelle service, vakmanschap tegen een redelijke prijs

Gouda

Snellings

Duidelijke afspraak. Perfect geholpen . Vaklui.

Schimmert