Vriendelijk, efficiënt en snel; wij zijn er zeer tevreden over
Horst aan de Maas
Jan
Ruben was telefonisch meteen bereikbaar! Zeer vriendelijk en behulpzaam. Omdat de verstopping niet acuut was, afspraak gemaakt voor de volgende dag. Ruben gaf aan een half uur van te voren te...Ruben was telefonisch meteen bereikbaar! Zeer vriendelijk en behulpzaam. Omdat de verstopping niet acuut was, afspraak gemaakt voor de volgende dag. Ruben gaf aan een half uur van te voren te bellen. Om 8.00 uur telefoontje en om 8.30 stond hij op de stoep. Bij aankomst heb ik de klacht toegelicht, waarop Ruben een diagnose heeft gesteld en mij stap voor stap heeft meegenomen in zijn werkzaamheden en met de camera laten zien waar de verstoppen zat (wortels in verzamelput). Putje op de cm nauwkeurig gelokaliseerd, noodzakelijke bestrating gedeeltelijk verwijderd, zand verwijderd en de verstopping verholpen. Daarna voor de zekerheid het verdere riool (buiten) nog gecontroleerd op eventuele wortelgroei. Alles keurig uitgelegd en toegelicht en vervolgens bestrating teruggeplaatst en alles netjes en schoon achtergelaten. Totale klus in een uur geklaard! Helemaal top! Kan Ruben van harte aanbevelen!
Son en Breugel
Ilonka reuser
Een goede ervaring. Ze waren er erg snel en wisten meteen wat het was. Alles is netjes opgelost! Toppers zijn het
Ijmuiden
M Eijkelboom
Snelle en goede service!
Wezep
Robbert Brinkman
Perfect
Zwolle
Rompas
Snel contact en Iwan kwam de volgende dag ons rioolprobleem naar tevredenheid oplossen. Snel en vakkundig opgelost!
Deventer
Petra Dijkstra
Super goed, en hij was erg snel klaar. Netjes mijn wc pot er weer op gezet. en vriendelijk . zeer tevreden
Meppel
Vreeke
We hadden geprobeerd om de keukenverstopping zelf op te lossen met een veer. Deze bleef echter vast zitten en wilde niet meer voor of achteruit. Na een telefoontje kon Iwan dezelfde dag nog komen....We hadden geprobeerd om de keukenverstopping zelf op te lossen met een veer. Deze bleef echter vast zitten en wilde niet meer voor of achteruit. Na een telefoontje kon Iwan dezelfde dag nog komen. Helaas kreeg hij de veer er op dat moment niet uit. Hij zorgde dat we de keuken weer konden gebruiken en maakte een afspraak om terug te komen. Het was een pittige klus, de hele trukendoos moest open maar Iwan gaf niet op. Wij zijn meer dan tevreden over zijn werk, de rust en deskundigheid waarmee hij dit uitvoert en zijn klantvriendelijkheid! En dat alles voor het standaard tarief: klasse!