David

Een vlotte afhandeling en prima advies ter voorkoming van problemen.

Zwolle

Daniel

Ik ben blij dat het binnen een dag de verstopping was opgelost.

Raalte

simon de Cock

Prima vakman, wel dure afrekening EU 141,-

Best

Stefan

Snelle reactie, prettig en correct in het contact en het probleem was snel verholpen!

Zwolle

T.Boeing

Ik kreeg een medewerker aan de deur maar hoe lokaal (Haarlem)', de medewerker was, is de vraag. Deze man was in de buurt..! Gedurende het telefonisch contact, was het niet mogelijk een... Ik kreeg een medewerker aan de deur maar hoe lokaal (Haarlem)', de medewerker was, is de vraag. Deze man was in de buurt..! Gedurende het telefonisch contact, was het niet mogelijk een startprijs te noemen, dus op hoop van zegen!
Terwijl ik op de site lees dat er met vaste prijzen wordt gewerkt ! Dus zo helder communiceren was het niet in mijn beleving en
de € 150,- voor voorrijen en eenvoudig ontploppen, 20 min werk, is royaal in mijn beleving.

Haarlem

Henk Hesp

Goede snelle service. De vriendelijke monteur kon het probleem niet geheel oplossen, maar gaf goed advies hoe t probleem zelf op te lossen wat n heel stuk voordeliger uit zou pakken voor mij.... Goede snelle service. De vriendelijke monteur kon het probleem niet geheel oplossen, maar gaf goed advies hoe t probleem zelf op te lossen wat n heel stuk voordeliger uit zou pakken voor mij. Er was nl best veel graaf en breekwerk te doen. Door middel van zijn camera en scanner konden we de precieze lokatie van de verstopping traceren hetgeen n hoop onnodig werk voorkwam. Het probleem is intussen opgelost.

America (l)

Rian

Vriendelijk, en het probleem werd snel verholpen. Mochten we nog een keer (hopelijk niet) een probleem hebben dan weten we wie we moeten bellen!

Boukoul

Tineke Veldkamp

De Riooldokter Egbert de Groote uit Assen is een vakman! Zeer vriendelijk, supersnel geholpen, goed advies en denkt mee in mogelijkheden voor de klant. Hartstikke bedankt Egbert!

Assen

EvdB

Stenen in de oprit "verdwenen" onder de grond. De oude gresbuis bleek compleet verzakte en moest dringend vervangen worden. Jordy gebeld; hij kon het binnen een paar dagen komen doen. Ik kreeg... Stenen in de oprit "verdwenen" onder de grond. De oude gresbuis bleek compleet verzakte en moest dringend vervangen worden. Jordy gebeld; hij kon het binnen een paar dagen komen doen. Ik kreeg direct aan de telefoon een prijsopgave en de afspraak werd vastleggen. Keurig op tijd stonden de heren, incl. gravertje, op de afgesproken dag voor de deur. Stenen eruit, gresbuis eruit, pvc riool pijp erin. Binnen een paar uur konden we gootsteen en wc alweer gebruiken. De volgende dag kwamen de stratenmakers, wederom netjes volgens afspraak. Ze hebben het zandbed aangevuld uitgevlakt en aangetrild. Keurig de stenen terug gelegd en aangetrild. De oprit zit er weer prima in. Alle oude buizen meegenomen. Ik ben erg blij met de hele gang van zaken, van 1e telefoontje tot eind resultaat. Riool problemen wil je eigenlijk nooit, maar op deze manier is het goed te doen!

Apeldoorn

F.Salverda

Iwan heeft zeer profesioneel materiel en geeft prima uitleg wat hij doet en waarom, met camera controle uitgevoerd. problem lijkt opgelost. Snelle en no nonsense instelling prima

Hoonhorst