Vriendelijke man werkt snel en keurig probleem opgelost ben er erg blij mee.
Boekel
Petra
Prima service van Riwela uit Den Bosch. Probleem was snel opgelost. Netjes op de afgesproken tijd aanwezig. Klantvriendelijk.
Zaltbommel
Gerard
Zondag 23 juni een contactformulier via de website van Rioolprobleem kwijt verzonden. Daarin het probleem uitgelegd en een indicatie vd kosten gevraagd. Geen reactie op gehad. Toen de vakman ter...Zondag 23 juni een contactformulier via de website van Rioolprobleem kwijt verzonden. Daarin het probleem uitgelegd en een indicatie vd kosten gevraagd. Geen reactie op gehad. Toen de vakman ter plaatse gebeld en probleem goed uitgelegd. Voor maandag 24 juni afspraak gemaakt.Heeft daarna afspraak afgebeld. Kan gebeuren. Nieuwe afspraak gemaakt voor dinsdag 25 juni. En idd volgens afspraak is de vakman om 16.45 u gekomen. Toen is alle ellende begonnen. Kon het probleem van het niet doorlopen vd gootsteen niet vinden. Is bezig geweest met een veer, stofzuiger etc. Toen weer een andere veer etc etc. Uiteindelijk was zijn conclusie dat het probleem ergens onder de vloer tussen de keuken en badkamer zou liggen. Ja, dat wisten wij ook wel. Daarom hebben we een vakman ingeschakeld. Na de keuken in een smerige staat te hebben achtergelaten en de gootsteen nog vol water, liep dus helemaal niet meer door, ging de vakman een rekening schrijven. Kwam met een rekening van euro 253,- . Was toch 1 uur en 45 minuten bezig geweest. Ja, als je alles gaat herhalen wat je al eerder hebt gedaan, wat dus al niet had gewerkt, kom je wel aan deze werktijden. Voor iets wat volstrekt niet is opgelost en een smerige keuken, ga ik geen euro 253,- betalen. Vakman heel boos. Heb uiteindelijk Euro 150,- betaald wat ik eigenlijk al teveel vond. Maar ik begrijp dat er uiteindelijk wel moest worden betaald. Advies: bespreek eea , zeker vwb de kosten eerst alles goed door. Dat je ook een gepeperde rekening kan krijgen zonder dat het probleem is opgelost.
Schaijk
Ellen
Ook in het weekend een snelle hulp van Willem Langewouters van Riwelda rioleringswerken. Hij deed er alles aan om mijn probleem met de riolering te verhelpen en dat is dus gelukt! Ik ga hem zeker...Ook in het weekend een snelle hulp van Willem Langewouters van Riwelda rioleringswerken. Hij deed er alles aan om mijn probleem met de riolering te verhelpen en dat is dus gelukt! Ik ga hem zeker inschakelen als ik weer een probleem heb.
Vught
R.J.F.
Snelle en perfecte service.
Hank
A
Snelle goede service
Kerkdriel
Wim
Supersnel probleem opgelost! Echt een vakman die weet waar hij mee bezig is. Kan hem iedereen aanraden!
Veghel
Peter
Ik ben uiterst tevreden over de afhandeling van mijn verstopping. Een half jaar geleden was dit ook gebeurd, maar Riwela heeft de stalen veer van 10m er nu 3 keer doorheen gehaald om nog grondiger...Ik ben uiterst tevreden over de afhandeling van mijn verstopping. Een half jaar geleden was dit ook gebeurd, maar Riwela heeft de stalen veer van 10m er nu 3 keer doorheen gehaald om nog grondiger te reinigen. Aardige kerel ook die Willem. Een 10.
Rosmalen
Toine
Bedrijf was snel aanwezig ik heb mijn twijfels of het helemaal goed zit, maar Willem heeft gezegd dat hij dan terugkomt.
Berghem
John
Ik belde gisteren morgen naar rioolprobleemkwijt. Zou worden teruggebeld. Toen dat niet gebeurde vanmorgen opnieuw gebeld. Ik werd nu onmiddellijk doorverbonden met Riwela...Ik belde gisteren morgen naar rioolprobleemkwijt. Zou worden teruggebeld. Toen dat niet gebeurde vanmorgen opnieuw gebeld. Ik werd nu onmiddellijk doorverbonden met Riwela Rioleringswerken. Die was in ruim een uur aanwezig. Perfect geholpen. De centrale kan nog aan efficiency winnen; de vakman is helemaal okÈ.