Richard

Na het probleem uitgelegd te hebben via de website binnen een half uur terug gebeld voor een afspraak.
2x super geholpen.

Lelystad

Robbert Bal

Telefonisch contact gehad voor een hardnekkige verstopping in het toilet, de monteur was direct in de mogelijkheid om dit op te lossen en kwam netjes volgends afspraak! Verstopping snel en vakkundig... Telefonisch contact gehad voor een hardnekkige verstopping in het toilet, de monteur was direct in de mogelijkheid om dit op te lossen en kwam netjes volgends afspraak! Verstopping snel en vakkundig opgelost! Top service!

Almere buiten

Hans

Jan van GJJ rioolbeheer heeft snel en vakkundig de afvoer ontstopt.

Vinkeveen

Gert

Probleem prima en deskundig opgelost. Dank!

Dronten

André

Jan en zijn compagnon hebben prima werk verricht. Met kennis van zaken de hardnekkige verstopping

Wijk aan Zee

Joke Boom_Rueter

Nog op de dag dat ik gebeld had kwam deze vakman langs en dankzij zijn deskundig handelen werd het probleem opgelost

Almere

A.H. de Jonge

Top werk geleverd Jan. Ondanks dat het al laat was en de vermoeidheid op je gezicht was af te lezen, heb je de leiding toch weer open gekregen. Goed dat je van alle gemakken/gereedschappen voorzien... Top werk geleverd Jan. Ondanks dat het al laat was en de vermoeidheid op je gezicht was af te lezen, heb je de leiding toch weer open gekregen. Goed dat je van alle gemakken/gereedschappen voorzien bent om niet voor verrassingen te komen staan.

Dronten

Ruud Zevenhek

Ik ben dik tevreden over de manier en hoe dit bedrijf zijn werk doet. de monteur trad goed in overleg en vertelde wat hij heeft gedaan tevens kon ik mee kijken tijdens de camera inspectie zodat ik... Ik ben dik tevreden over de manier en hoe dit bedrijf zijn werk doet. de monteur trad goed in overleg en vertelde wat hij heeft gedaan tevens kon ik mee kijken tijdens de camera inspectie zodat ik het resultaat van het werk heb kunnen volgen. De monteur had een rustig en professionele houding.

Alkmaar

Bauke

Super! Jan was er binnen een half uur, en heeft zich niet op de kop laten zitten door ons lastige riool in de keuken. Hij heeft een passende oplossing gevonden om het adequaat op te lossen.

Almere

Barry van Garderen

Na telefonisch het probleem uitgelegd was er de volgende dag al iemand aanwezig. Dit was Jan uiteindelijk moest de straat open omdat hij er niet bij kwam, riool op hoge druk doorgespoten en daarna... Na telefonisch het probleem uitgelegd was er de volgende dag al iemand aanwezig. Dit was Jan uiteindelijk moest de straat open omdat hij er niet bij kwam, riool op hoge druk doorgespoten en daarna alles weer vakkundig dicht gemaakt. Erg goede service super blij mee. Als ik volgende keer weer wat heb ga ik dit bedrijf weer bellen.

Heemskerk