Geweldig bedrijf leuke mensen en geven duidelijke uitleg echt super
Bellingwolde
R. B.
Prima service. Ik ontving dezelfde dag nog een mail met uitleg van hoe de heer Toonen werkt en dat hij de volgende dag telefonisch contact op zou nemen. De volgende dag belde hij begin van de dag en...Prima service. Ik ontving dezelfde dag nog een mail met uitleg van hoe de heer Toonen werkt en dat hij de volgende dag telefonisch contact op zou nemen. De volgende dag belde hij begin van de dag en gaf mij een tijdblok wanneer hij er zou zijn. De inspectie was snel gedaan en ook gelijk opgelost. Zelfs het leidingwerk in het keukenkastje ziet er opgeruimd uit. En hij gaf garantie op zijn werkzaamheden. Als zeer prettig ervaren.
Deventer
Steinbach
Ik heb gebeld en meteen na het weekend kwamen ze al. Snelle service. Het probleem werd ook echt opgezocht en gevonden met beeldmateriaal erbij. De rekening moest nog in orde worden gemaakt en ook...Ik heb gebeld en meteen na het weekend kwamen ze al. Snelle service. Het probleem werd ook echt opgezocht en gevonden met beeldmateriaal erbij. De rekening moest nog in orde worden gemaakt en ook dat was geen probleem en alles werd netjes afgehandeld en geregeld.
Hamont
Lisa
Heel goed geholpen door Sietse met een verstopping van de keukenleiding. Snelle service en vakkundig advies. Duidelijke prijsafspraak vooraf en goed advies gekregen over de verdere aanpak.
Groningen
Mie van Enckevort
Snelle en nette afhandeling van een verstopt riool.
Sevenum
Schilder
Snelle service, duidelijke communicatie
Roermond
V. van Benthem
Prima service!
Terwolde
Riëtte van Delft
Eerste contact via telefoon verliep prima. Er kon meteen een afspraak gemaakt worden. Ter plekke werd goed geluisterd naar mijn probleem met de afvoer en alles werd snel en vakkundig opgelost....Eerste contact via telefoon verliep prima. Er kon meteen een afspraak gemaakt worden. Ter plekke werd goed geluisterd naar mijn probleem met de afvoer en alles werd snel en vakkundig opgelost. Daarnaast kreeg ik nog een aantal goede adviezen en een duidelijke uitleg waarom mijn eerdere aanpak niet goed werkte.
Thorn
Mario Van der Draaij
Communicatie met de medewerkers verliep heel helder, goed luisterend oor, oplossinggericht,afspraak nakomend, probleem door situatie 75% opgelost dus goed.