Snelle service, betrouwbaar, goede communicatie en vriendelijk personeel
Geldrop
M. Bakker
Afspraak was snel gemaakt, meneer is vriendelijk en deskundig. Verstopping zat vrij diep , maar was toch snel verholpen. Ook een slecht doorlopend fonteintje werd schoongemaakt.
Harderwijk
Martijn Bongers
Een verstopte riolering, zeer vervelend, contact opgenomen met Riool Service Budel na internet te hebben geraadpleegd, want volgens de vele reviews zeer kundig en betrouwbaar. En dat bleek, snel het...Een verstopte riolering, zeer vervelend, contact opgenomen met Riool Service Budel na internet te hebben geraadpleegd, want volgens de vele reviews zeer kundig en betrouwbaar. En dat bleek, snel het rioolprobleem vakkundig getraceerd en opgelost. Duidelijke uitleg wat er gedaan is en hoe het probleem is ontstaan. Maar daar bleef het niet bij. Ruben & Chris kwamen met een oplossing om dit in de toekomst te voorkomen! Mannen hartelijk bedankt voor de service!
Montfort
C. De Jong
‘s Morgens gebeld, ‘s middags was de verstopping al opgelost. Dank je wel Iwan Toonen.
Kampen
Moerland
Eerder in de maand door een malafide rioolontstopper enorm opgelicht waardoor wij enorm wantrouwig waren geworden. Alhoewel wij geen verstopping meer hadden, merkte ik wel een rioollucht in de...Eerder in de maand door een malafide rioolontstopper enorm opgelicht waardoor wij enorm wantrouwig waren geworden. Alhoewel wij geen verstopping meer hadden, merkte ik wel een rioollucht in de kruipruimte. Toch weer gaan kijken op Google en kwam ik hier terecht. Zondag bericht geschreven, en maandagochtend kreeg ik RGZ aan de lijn (Sandra). Mijn verhaal verteld over de oplichting waarop zij besloot om voor een scherpe prijs André langs te sturen voor een video inspectie. Letterlijk binnen 2 uur stond André op de stoep om een onderzoek te starten. Al snel bleek mijn vermoeden waar, de riolering lag buiten bij de gevel eraf. Door de enorme verzakking hier in Dordrecht was het teveel geworden voor de PVC buis waardoor deze los was gekomen. RGZ heeft hierop een scherpe offerte gemaakt voor het vervangen van zowel buiten, als binnen van de riolering. Vrijdag hebben ze alles vervangen, en als extra service is later op de dag nog een collega geweest om de stoep schoon te spuiten!! Zoek niet verder en ga voor de echter vakmannen!
Dordrecht, Stadspolders
Bourgonje
Goed.
Deventer
Robert Fase
Makkelijk te bereiken. Belden keurig zoals afgesproken een half uur voor tijd dat ze eraan kwamen. Goed en vakkundig geholpen en alles netjes achtergelaten.
Capelle aan den IJssel
Mark Tak
Professioneel bedrijf, snel gemaakt en goed advies gekregen!
Veldhoven
F. Driessen
Zeer vriendelijke en zeer professionele vakman, die niet snel opgeeft. Er werd op een nette manier goed werk afgeleverd, ook al waren er een paar lastige 'hobbels' te nemen.
Deventer
Dorey Korting
Verstopping doucheafvoer heel snel en vakkundig opgelost. Einde in de morgen gebeld en ‘s middags, binnen een kwartier probleem opgelost door hele aardige loodgieter! Super blij met deze snelle...Verstopping doucheafvoer heel snel en vakkundig opgelost. Einde in de morgen gebeld en ‘s middags, binnen een kwartier probleem opgelost door hele aardige loodgieter! Super blij met deze snelle afhandeling en beveel dit bedrijf zeker aan!